Bulma Bulma komentáře u knih

Pátá vlna Pátá vlna Rick Yancey

Právě jsem to dočetla. Mě se to líbilo. Samo má to nějaké chyby, ale nijak zásadní a spíš jde o otázky osobního vkusu. :)
Tak či onak jsem ji četla furt, když jsem tedy nebyla v práci, a dočetla ji :D já mám tendenci špatné knihy odkládat uprostřed čtení a už se k nim nevrátit :D Takže moje osobní hodnocení je 6 hvězdiček z 10. :)

19.12.2013 3 z 5

Past na panovníka Past na panovníka Michael Atamanov

Proč je tenhle díl tak krátký!? :D
Ten konec jako... to je tak moc cliffhanger, že to snad ani není možný :D
Takže jsem musela jít další díl číst v angličtině, protože to bych nerozdýchala čekat tak dlouho na další díl. :D

Knížka zase jednou moc potěšila, pobavila, miluji ji :D

02.09.2020 5 z 5

Herní tester Herní tester Michael Atamanov

Zatím jsem tedy jen v půlce knihy, ale můžu říci už teď, že se mi to hoooodně líbí :D

Edit: Dotčeno! Kde je druhý díl? Jak to, že někteří už ho mají? Chci taky! :D

07.07.2020 5 z 5

Lady Caligula Lady Caligula Lasse Braun

Tolik sprosťáren jsem v životě nikde jinde nečetla O_O knihu jsem nedočetla a zbavila se ji při nejbližší příležitosti.

27.04.2019

Magický náramek Magický náramek Natalja Ščerba

Moc pěkné :D
Už se těším na další díl :P
Občas mě Táňa štvala bo dělala vážně hlouposti :D ale pak jsem si vzpomněla na to, že ve dvaceti jsem nebylo o moc lepší :D

13.11.2018 5 z 5

Školní roky Školní roky Jamie Thomson

Knížka není jen pro děti, ale podle mě i pro dospělé. Jsou tam vtípky, které podle mě děti nepochopí, ale dospělý ano. :) Začala jsem to číst z nudy, ale dost mě to chytlo. Během jednoho týdne jsem přečetla všechny díly co už vyšli. :D Vhodné čtení pro náctileté a příjemné a odpočinkové i pro dospělé. :)

18.05.2018 5 z 5

Zloduch v nesnázích Zloduch v nesnázích Jamie Thomson

výborná knížka :)

18.05.2018 5 z 5

Ódinovo dítě Ódinovo dítě Siri Pettersen

Kniha je výborná. Začátek je trochu pomalejší, ale nemyslím si, že nudný.
Na celé věci se mi nelíbila asi jediná věc. A to, že Hirku pořád někdo musí zachraňovat. Ale to je spíš můj problém než problém knihy. Jsem trochu feministka :D
Ale za mě rozhodně plný počet bodů. :)

08.07.2016 5 z 5

Princezna Bojovnice Princezna Bojovnice Mitchell A. Larson

Co bych mohla o této knize říci. Po pravdě už anotace mě zaujala na první pohled. Možná je to mojí slabostí pro příběhy, kdy se z obyčejné dívky, outsidera stane někdo :D Spisovatel v příběhu docela dobře, podle mě, vystihl potíže dospívající dívky, tedy s ohledem na svět ve kterém žije. :D A to tu knihu napsal chlap! :D Dobře, ty! :D
Moc vám o příběhu říci nemůžu, protože bych vám asi i tak prozradila příliš a já nechci nikomu kazit překvapení.
V roli Evi se ocitáte na akademii Princezen. A ne... nejde o to naučit dívky, jak správně tančit, a jak vypadat kouzelně a správně konverzovat tedy.... no jo i tohle se tam musí učit. :D Hlavní náplní školy je to naučit princezny bojovat s čarodějnicemi, které představují v tomto světě největší zlo. Evi musí projít doslova vojenským výcvikem. Samozřejmě je to škola, takže tam narazíte na věci jako ve skutečné škole. Hlavní mrchu a její přisluhovačky, školního idola nebo bradavičnatého trola, který ji učí šít....ehm to poslední vlastně není normální. :D Také tam narazíte i na odkazy na princezny, které znáte. Popelka, Sněhurka, Locika (proč Locika?! Mě se víc líbí Rapunzel :( )
Příběh vrhá na tyto princezny poněkud jiný pohled. Tady v této knížce, tyhle princezny nepotřebují zachránit. To oni zachraňují :D:D

Knihu jsem přečetla vážně jedním dechem. Začala jsem dnes ráno v 9 hodin a dočetla jsi v 16:30. Fakt jedním dechem! Pěkně jsem se u toho bavila, občas se usmála, a někdy se fakt naštvala. Docela jsem si postavy oblíbila a jsem zvědavá co bude dál.
Verdikt? Přečíst! :D Neslibuji, že se vám to všem bude líbit. Každý máme jiný vkus. Jen říkám, že já si čtení téhle knihy užila. :)

23.11.2015 5 z 5

Měsíční píseň Měsíční píseň Patricia Briggs

Velmi povedená série. Briggs se stala mou nejoblíbenější autorkou v oblasti tohohle žánru. Její knihy jsou čtivé, vtipné a promyšlené. Rozhodně se mi několikrát stalo, že jsem netušila o co jde dokud se to nestalo. :) Tahle série fakt stojí za to. :D Dokonce tak, že pořád ještě poslední dva díly si šetřím protože bych je hned zhltla a pak pofňukávala, že nemám další. :D

04.02.2015 5 z 5

Mág – Učedník Mág – Učedník Raymond E. Feist

Tahle kniha a vůbec celá série Trhlinových válek je pořádný příběh s velkým P. Ne všem asi sedne styl jaký je to napsaný, ale mě to naprosto uchvátilo a ty knížky naprosto miluji. :)
Ale přiznám se, že jedna věc mi vadila :D jak kniha sleduje dva nebo více životů postav. To moc nemusím a po pravdě bych nejraději sledovala jen linii Puga, protože to je pro mě prostě postava číslo jedna. :D Ale i přes tenhle, pro mě nedostatek, tuhle sérii fakt miluji. :)

03.02.2015 5 z 5