Canavas komentáře u knih
Po všech stranách vynikající práce!
Krásná publikace, kterou by Kamenici mohla mnohá jiná města závidět.
Skvělé, s erudicí napsané počtení, spousty zajímavých fotek, jedním slovem nádhera.
Pěkná knížka, nezbytná výbava pro obdivovatele této části republiky.
Krásná knížka, zajímavý text a hlavně spousta moc pěkných starých fotografií a pohlednic s komentáři.
Skvělý přehledný průvodce, jak má být. Mapky, dokonalé fotky, zajímavé informace. Vybaví mě na cestu do Ostravy, kterou zatím sice moc neznám, ale věřím, že s touto knihou tam toho hodně objevím a pochopím.
Pěkná kniha, inspirativní, ale souhlasím s předešlým komentářem, že Diviš je vcelku zbytečný.
Dílo, za kterým je neuvěřitelný kus práce, fascinující zmapování území, které mělo a vlastně pořád má hodně pohnutý osud. Tisíce skvělých fotografií a reprodukcí, stovky stran úžasně zasvěceného textu. Místopisných knih různé úrovně jsou k mání tuny, ale jen málokterou lze srovnat s takto fundovanou prací.
Naprosto skvělá, nevtíravá a výsostně umělecká antologie o moravské metropoli. Zajímavý výběr básní, próz a jiných textů, který musí oslovit každého, kdo má vztah k Brnu potažmo k brněnským umělcům, případně se je teprve chystá poznat.