Capybara18 komentáře u knih
Nad touto knihou jsem opravdu dlouho váhala, ale teprve nedávno jsem si ji konečně z knihovny půjčila. Nechápu proč jsem tak dlouho váhala! Olivia i Ivy jsou skvělé hlavní hrdinky a v sérii určitě budu pokračovat!
Upřímně nevím proč jsem se pouštěla do nejhorších mazlíčků když se mi nejhorší děti nelíbily. Nejhorší mazlíčci na světě je za mě asi nejlepší knížka od Davida Walliamse a i ilustrace byly hezčí. Tato knížka si zaslouží plný počet!
Opět zajímavé příběhy se mi líbí jak jsou vymyšlené, ale některé mi přijdou takové... divné.
Za mě průměr. Některé příběhy byly vyloženě nudné, některé zase zábavné. Knihy od tohoto autora mě pomalu přestávají bavit, i humorem i pointou příběhu. Nevím jestli se pustím do dalšího dílu.
Aaa.
tuhle knihu čtu už tak posté a teprve ted píšu komentář???
Ostuda.
Super knížka rovnou si z knihovny půjčím další díl. Doporučuji.
Za mě lepší než první dva díly, ale když to napsala stejná autorka jako Kamarádky od koní, tak bych čekala že série bude trochu lepší. Už nebudu pokračovat v sérii.
Hmmmm...
No za mě byla knížka slabá a moc se mi nelíbila a protože jsem dostala první tři díly pohromadě tak asi přečtu i zbývající dva.
Super knížka já osobně mám obrovskou slabost pro koně takže za mě super
Vím že všechny moje komentáře k této sérii jsou stejné , ale ona je fakt super!
MEGA DOBRÝ
Skákala jsem po posteli když jsem zjistila že bude i film!
Tuto sérii jsem četla z knihovny a moc se mi líbila. Protože je mi jedenáct tak mi to přišlo pro moji věkovou kategorii a Carag mi moc přirostl k srdci:)
Suuuuuupeeeeer