Capybara18

Nejlepší díl!
Už ani nevím co bych k této fakt suprové sérii napsala.
Možná to že je bláznivá, chytlavá a zábavná.
Moc se těším na další díly!

Příběh o Alici byl zajímavý, ale na takovou pohodovou contemporary knihu mi téma neviditelnosti přišlo trochu divné.
Alice je jinak velmi sympatická holka a u Henryho se dá říct totéž. (Teda až na to že není holka což už jste se možná dozvěděli.)
Musím sama sobě přiznat že tentokrát je to doopravdy se mi líbilo více, ale i tak si tato kniha zaslouží (!!SKORO!!) nejlepší hodnocení…
:D

Nevím proč, ale tahle kniha očividně není nic pro mě. Možná je chyba ve mně, ale já si myslím že čtenáři mají podobný názor jak já.
Čtivé to bylo, ale ta zápletka a ten příběh nebyl vůbec propracovaný. Bylo to něco typu: "Hlavní hrdince zemřeli oba rodiče, takže to má momentálně těžké. Po svém otci zdědila veterinární ordinaci a jednoho dne tam zničehonic přijde paní s gryfem. No ne! Nadpřirozené bytosti existujou! A nakonec se ukáže že jsem naprosto výjimečná!" jako tohle na mě nevytahujte, protože tohle v knihách fakt nedávám.
Jak v knize taky bylo napsáno, hlavní hrdince je 15 LET. UŽ SI MŮŽETE JEN DOMYSLET PROČ SE CHOVÁ JAK DESETILETÉ DÍTĚ.
Pro mě je to velké zklamání. Už si ani nepamatuju důvod PROČ jsem se rozhodla že si ji přečtu. Skončilo to tak aby vás to navnadilo na další díl, ale já se na další díl rozhodně nechystám.

Bylo to zajímavé hned podle prostředí, ale na pokračování bomby deset rande naslepo jsem čekala trochu více. Už od toho co jsem si tuhle knihu přidala do chystám se číst mi bylo jasné že to bude horší než první díl, takže se mi to nakonec v očekávání i celkem vyplatilo.
Bylo to fajn, ale první díl byl lepší…
Jak už jste možná pochopili…

Krásné…
Vztah mezi Šivou a panem učitelem je jedinečný…
:D

Miloučká manga kterou přečtěte ani ne za hodinu…
Vrhám se na další díl!
:D

Krásná doplňková kniha k mé oblíbené sérii. Příběhy byly zajímavé hlavně ten retteling na malou mořskou vílu (malá Mechanička).
P.S. Proč mi ta holčička na obálce vpravo až podezřele moc připomíná mě jak jsem byla malá?

Super díl, dala bych mu tak 4,8*, ale na počest dnešního opáčka zaokrouhlování ve škole, jsem se rozhodla že tohle protivné učivo konečně na něco použiju…
P.S. O Zoe ani nemluvím!

Tahle kniha byla
naprostá
dokonalost.
Už podle anotace mě tahle kniha strašně lákala, protože cestování časem..?
To je moje.
+ Ještě další hromada plusů které jsme líná vypisovat.
Moc děkuji uživateli jitka_dankova za tip na tuto knihu, protože tahle kniha je prostě skvělá a zkusím ji doporučit dalším a dalším čtenářům!

Manga byla celkové hodně zajímavá, ale skoro celou dobu se tam nic nedělo. Pouze řešení úmrtí atd.
Jinak mi tato kniha přišla hodně zajímavá a hodně jsem toho zjistila jak o Taiwanu, tak o pohřebnictví.
Zajímavá kniha.

Tak tahle doplňková kniha k mojí milované sérii mě uchvátila. Příběh královny Levany mě zajímal už od začátku série a musím přiznat že Levana to neměla úplně nejlehčí. Všichni asi víme že Winter hodně záviděla. Také mi ale přijde že to že hlavní záporák v knize byl "hodný" ale láska nebo cokoliv jiného ho "proměnilo" ve zlého. Jinak mě příběh Levany uchvátil.

Už od začátku mi bylo jasné, že tahle kniha je určitě nejlepší od Kiery.
Byl to takový YA retteling na malou mořskou vílu a to mě na tom strašně bavilo. Odtrhnout jsem se nemohla od začátku do konce a už nevím co k této opravdu povedené knize napsat. Poslední věc: překvapilo mě že je to prvotina od Kiery a podle mě je siréna i o trochu povedenější než selekce.

Krásné.
Sophie byla skvělá hlavní hrdinka, která má samozřejmě trhlou rodinu (to muselo být), ale po přečtení celou její rodinu (a hlavně babičku!) miluju.
A těch deset rande… Šíleně mě to bavilo. Určitě si přečtu i další díl, protože tuhle knihu miluju!

Tahle kniha pro mě byla velice milým překvapením.
Nejprve jsem si nebyla jistá jestli ji chci dočíst, protože už na začátku se dozvíte že Sakura zemře, ale já jsem pořád doufala že se to nakonec nestane.
Nebudu vám lhát. Stalo se to. Na každého někdy přijde čas a pokud si chcete počíst místy i trochu depresivní knihu, tak tahle je určitě ta pravá.
Tuhle knihu rozhodně můžu doporučit.
Těším se na komiks!

Já vím že se opakuju, ale ty ilustrace a děj celé knihy je prostě awwwwwww!!!

Na téhle knize mě spousta prvků bavilo.
1. Byl tam klasický milostný trojúhelník, který snad nikdy neomrzí.
Hlavní hrdinka: Joan. Nestvůra která se zamilovala do našeho kandidáta číslo jedna, ale přitom má i vztah k našemu kandidátovi číslo dvě.
Kandidát číslo jedna: Nick. Lovec nestvůr, který je nebo byl zamilovaný do Joan, ale protože je nestvůra, tak se jí snaží zabít.
Kandidát číslo 2: Aaron. Klasický nepřítel Joaniny rodiny. Co víc na tohohle kluka říct. Také mě velmi bavila zápletka: Joan se snaží zabít Nicka (a naopak) který jí vyvraždil polovinu rodiny, ale přitom k němu má "zvláštní vztah". Pravda tahle zápletka je už trochu ohraná, ale je pravda že když ji autorka použije, tak to stojí za to. Ale musím přiznat že na téhle knize mi něco chybělo a na 5* to asi není, ale celkově to bylo dobré počteníčko.

Takže. Začalo to tím ze jsem prohledávala knihovnu na naší chodbě a asi tak po dvaceti minutách hledání jsem to vzdala, protože tam byly samé knihy od rodičů a ještě takové ty dárečky které dostanete třeba od albatrosmedia za nákup. Ale potom jsem narazila na tuhle knihu. Obálka se mi líbila, anotace byla taky lákavá, ale komentáře už byly horší. Pokud tahle kniha byla myšlena jako contemporary kde se ABSOLUTNĚ NIC NEDĚJE, tak to autorka vystihla na 100%. Ale pokud se mělo jednat o nějakou contemporary plnou dobrodružství po Evropských zemích, tak to teda ne. Jako z těch cest tam bylo popsáno naprosté minimum. Tím myslím že si zajeli do Prahy podívali se na orloj a to je jako všechno? To myslí autorka vážně?
Zbytek knihy se jinak soustředil na to jestli je hlavní hrdinka zamilovaná do toho s kým chodí a nebo do toho se kterým si dala pusu a ještě hromada takových scén které tam vůbec, ale vůbec nemusely být. Myslím si že do knihy jsem se nemusela pouštět a vůbec nic mi nepřinesla. Ztráta času to není, ale žádný velký zázrak taky ne.
2,5*

Nejlepší komiksová série ever!
Ty ilustrace jsou prostě nádherné. O tom žádná.
Ta zápletka je tak DOKONALÁ! Jako jak někdo mohl vymyslet takovou dokonalost?! Já osobně moc sice nemusím růžovou barvu, ale po přečtení tohohle komiksu tenhle odstín růžové miluju!!!
Mám to podobně jako Lovehorses366, momentálně asi nejlepší komiksová série kterou mám rozečtenou!
Dokonalé! Pokusím se co nejvíc šetřit peníze, at´ si co nejdřív můžu koupit druhý díl!