10 rande naslepo přehled

10 rande naslepo
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/454900/bmid_10-rande-naslepo-neq-454900.jpg 4 411 411

Rodina dokáže Vánoce vždycky pořádně osladit, tomu věřte! Sophie si k Vánocům přeje jedinou věc - strávit víc času se svým klukem. Jenže se ukáže, že on by si dal od jejich vztahu raději pauzu. Sophie se se zlomeným srdcem uchýlí k prarodičům, jejichž dům je plný spousty rodinných příslušníků, kteří tam přijeli na vánoční prázdniny. A babička vymyslí (ne úplně super) plán: během následujících deseti dnů vyrazí Sophie na deset schůzek naslepo, které jí dohodnou její příbuzní. Tohle budou ty nejhorší vánoční prázdniny, jaké kdy zažila... nebo nakonec ne?... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo

10 Blind Dates, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 10 rande naslepo. Přihlašte se a napište ho.

Lovehorses365
30.10.2024 5 z 5

Krásná, báječná, úžasná oddechovka slupnutá za chvilinku...

keiko33
19.07.2024 5 z 5

Keď som išla do tejto knihy, vôbec som si neuvedomila, že je to young adult. Tak ale dala som tomu šancu. A vôbec neľutujem. Už dávno som sa tak na knihe nenasmiala. Sophiina rodina bola riadne číslo. To sa ťažko opisuje, to si musíte prečítať. Jej starí rodičia mali osem detí a tie majú kopu ďalších, takže si predstavte to množstvo ujov, tieto, bratrancov a sesternica. A samozrejme sexi suseda, najlepšieho kamaráta Charlieho (Sophiin bratranec), ktorý je u babky ako doma. Sophia sa rozíde pred vianocami s frajerom a tak babka dostane nápad na rande na slepo. A to hneď 10x. Rodinní príslušníci jej vyberajú miesto a osoby s ktorými pôjde na rande. Niektoré sú fajn, niektoré bláznivé a niektoré divné. No čo je hlavné, Sophia už tak nemyslí na smútok z rozchodu. Takže, ak hľadáte oddychovku, kde sa nasmejete tak vrelo odporúčam.

katerina1237
26.02.2024 5 z 5

To bylo ÚŽASNÝÝ!!!!
Bylo to vtipné, hezké, pohodové, vše co si jen přát od contemporary romantiky. Mě hrozně mrzí, že jsem ji nestihla přečíst na Vánoce.
Sophie jako hlavní hrdinka je v pohodě, fantastickou čtyřku a Margot jsem si zamilovala.
Romantická linka byla předvídatelná, ale co bych jiného čekala, je to oddechovka a nevadí mi to. Usmívala jsem se nad tím jako lečo.
Četlo se to rychle, děj odsýpal a chtěla jsem číst dál. Nápad určitě originální a zajímavý.
Ze začátku jsem se moc nevyznala v postavách a nevěděla jsem kdo je kdo, ale to se brzy změnilo.
Nechci od nich, baví mě se s nimi smát a tak jdu hned na druhý díl, Elita musí počkat, co se dá dělat :)

Knižní novinky (48. týden)

22.11.2020

Knižní novinky (40. týden)

27.09.2020

Kniha 10 rande naslepo v seznamech