Záporáci smrti neutečou 1 přehled

Záporáci smrti neutečou 1
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/548553/bmid_zaporaci-smrti-neutecou-1.jpg 5 11 11

BUDU ZAČÍNAT ZNOVU, DOKUD PŘÍBĚH TÉHLE ZÁPORAČKY NESKONČÍ ŠŤASTNĚ. Nemanželská dcera bohatého podnikatele konečně uteče od rodiny, která jí ze života dělala peklo. Jenže stačí usnout u harémovky, kterou teď žijí všechny její kamarádky, aby se probudila přímo ve hře – jako Penelope Eckhartová, hlavní záporačka celého příběhu! Novopečená Penelope nemá čas ani pomýšlet na návrat do vlastního světa. Pokud totiž nestihne získat srdce jedné z pěti hlavních mužských postav dřív, než se vrátí skutečná dcera vévody a hlavní hrdinka hry, nečeká ji nic než smrt! Koho si nakonec Penelope v tomto tanci na ostří nože vybere za svého vyvoleného?... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Crew

악역의 엔딩은 죽음뿐 1 (Agyeok-ui Ending Jugeum-ppun 1), 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Záporáci smrti neutečou 1. Přihlašte se a napište ho.

Teddy2023
13.11.2024 4 z 5

Krásně ilustrovaná manwha, parádní do sbírky, pokud jste již četli "Sólo leveling" nebo "Jednoho dne princeznou".
Naše hlavní hrdinka zažila krušné časy (nevycházela se svou rodinou, ve škole ji šikanovali) a jedinou útěchu ji přinášela romantická hra, kde musíte získat srdce toho pravého.
Jaké překvapení, když otevře další den oči a zjisti, že musí přežít jako padouch se jménem Penelopa Eckartová.

Vjeerus
10.11.2024 5 z 5

Příběh začne velmi idylicky, hlavní hrdinka se konečně osamostatní a začne bydlet sama, ve svém pidi bytečku, ale přesto je spokojená.
Ve škole se dozví o nové mobilní romantické příběhové hře, která je velmi populární a rozhodne se zjistit, co je na ní tak skvělé. V tu chvíli ještě netuší, že se seznámí s herními hrdiny víc zblízka, než by chtěla.
Knihy, které nějak souvisí s herním prostředím mám ráda a nezáleží, zda se to opírá o nějakou existující a nebo vymyšlenou jen pro daný příběh, obzvlášť v oblibě mám ale ty, které nabízí vtažení do hry. A tady se dočkám posledního jmenovaného.
I když se jedná o romantickou hru, hlavní hrdinka velmi rychle přijde na to, že být v kůži záporačky není žádný med a rozhodně není vše takové, jak se zdálo z pozice "milé ztracené dcery".
Příběh nabízí víc než jen začínající slow burn romantiku, ale v podstatě velkou škálu dalších témat, jako je například týrání. Bohužel, nebo možná bohudík, si hlavní hrdinka prošla dost podobným životem i v reálu, takže čerpá ze svých zkušeností v bohaté rodině, která ji nechce.
Po barevné stránce je kniha opravdu líbivá. Doslova z ní čiší kýčovitost oněch příběhových romantik, kde postupným budováním vztahů vybíráte pro svou postavu životní lásku. Do kontrastu honosného a barevného zdobení jsou vloženy šedivé a pošmurné panely záblesků reálného života.
Jak si hrdinka poradí s nebezpečím v podobě smrti a nejisté náklonnosti s pěti mužskými hrdiny si rozhodně nenechám ujít a těším se na další díly.
Za knihu děkuji Crew v rámci spolupráce.

Kniha Záporáci smrti neutečou 1 v seznamech

Autoři knihy