Carmela9 komentáře u knih
Kniha se mi velmi líbila a dobře se mi četla. Je strašne hezky napsaná a ten příběh byl hodně zajímavý. Od tohohle autora se mi strašně líbí i jeho jiné fantasy knihy.
Doporučuju si to přečíst.
Tato kniha mě zaujala, je super kniha o přežití v polárních oblastech. Doporučila bych ji každému, kdo má v oblibě dobrodružství a příběhy o přežití.
Tato kniha má napínavý příběh o dobrodružství a přežití v divočině. Je to opravdu silný a emotivní příběh. Mně se kniha líbila, na to že nemám ráda moc cestopisné knihy tak tuhle bych doporučila. Hodně tam cestuje, poznává nový lidi, jsou tam hodně napínavý momenty a atd.
Je to moje první kniha která měla takový citlivý téma, ta kniha je moc zajímavá a smutná. Kniha mě na druhou stranu bavila na to že nejsem čtenář, ale zatím je to jedna z nejlepších knih které jsem četla. Doporučuji si tu knížku přečíst kdo má rád sílu přátelství a napětí, dobře popisuje co se děje uvnitř hlavy některých lidí.
Tahle knížka se mi moc líbí klidně bych si ji přečetla znovu. Moje oblíbená postava je Abeke. Mně se nejvíc líbil ten začátek protože i ten začátek je zajímavý. Mám ráda knížky dobrodružné a bojové kde jsou zvířata ,strašně moc se toho dělo. Doporučuji.
Takže knížka se mi moc líbila. Je to poučivá a zajímavá vtipná knížka. Za mě je lehká na čtení, doporučuji.
(SPOILER) Opravdu se mi knížka líbila, je strašně lehká pro čtení libí se mi i ty obrázky, jinak líbilo se mi na knížce jak zachraňovali zvířata, a bylo husté jak rozuměla řeči zvířat. Podle mě je to moc krásná knížka a rozhodně doporučuji všem!