cepice komentáře u knih
Úsměvné a skvělé aforismy a grogérismy, které pobaví a nezklamou!
Mladá izraelská spisovatelka poodkryje utrpení žen v izraelské armádě.
Dobrá knížka, ale velmi těžká na čtení. Skvělé myšlenky, ale těžko stravitelné. Proto jen 3*.
Dostal jsem ji na Vánoce a byl jsem nad míru spokojený! Skvělé! Vtipné!
Další skvělé pokračování! A navíc Otík to dodělal! Skvělé!
Lepší název pro tuto knihu by byl: Jak zabít psa, abych se nenudil.
Lepší název pro tuto knihu by byl: Jak zabít psa, aby se nenudil.
Hezké, milé, potěší, uklidní, pohladí, vykouzlí úsměv na tváři. Ale něco tomu chybělo.
Je pravda, že v minulém Benedikcionálu některé žehnací modlitby chyběly, tak snad tu teď bude kompletní seznam pro všechny příležitosti.
Celkem 100 sudoku seřazených podle obtížnosti. Všechna sudoku jsou propojena s biblí, buď pomocí veršů, které vám doplní čísla do kolonek, nebo pomocí poskládání textu ve srávném pořadí za pomocí bible. Je to originální přístup k bibli přes matematické hádanky a hlavolamy.
Úžasná kniha plná historických faktů, dobových fotografíí a úžasných map. Čtivá a návyková. Vřele doporučuji.
Špatně napsané, občas nelogické navazování. Těžko čitelné. Občas vynechané důležité poznámky.
Salám alejkum. Aneb jak jsem si představoval tuny salámů při čtení této knížky.
Jako malý jsem si ji četl neustále dokola. Vhodná pro malé děti. Budou nadšení!
Další pokračovaní těchto skvělých krátkých povídek. Krátá knížečka plná humoru.
Nejprve jsem se zalekl starého slohu a ani jsem v průběhu knihy neviděl žádnou větší zápletku. Prostě se jen útočilo a z nčeho nic zase bránilo. Občas se prohodilo pár slov a to bylo vše. Nejlepší na celé knize byla poslední věta, která byla prostě dokonalá!