Charmedka komentáře u knih
První díl se mi opravdu líbil, bylo to něco nového a poměrně zajímavého, poutavě napsáno. Od Smrtícího pouta jsem čekala alespoň stejnou úroveň, bohužel kniha úplně ztrácí kouzlo prvního dílu. S knihou to bylo jako na horské dráze, chvilkami byla čtivá a napínavá, chvilkami zas nudná a nezajímavá. Bohužel kniha mě bavila minimálně a to většinou jen díky Samařiným sarkastickým hláškám.
Dějově je kniha hodně jednoduchá, ale to ostatně i dvě předchozí. Rozhodně žádné náročné čtení, u kterého musíte přemýšlet. Náročné je možná psychicky. Depresivní stavy Abbi jsou opravdu bravurně popsány, kolikrát jsem měla až husí kůži. Když na Abbi přišla deprese, nemohla jsem se od knihy odtrhnout, četla jsem téměř se zatajeným dechem. To samé, když popisovala minulost, stavy, které jí nutily se řezat a nutkání, které kolikrát pociťuje i teď. Popis jejích emocí, strachu a depresí Emma Hart vystihla dokonale. Zatím nejlepší díl a jedna z nejlepších knih.
Erotické scény jsou opravdu vzrušující a i když někdy vulgární, stále to působí dobře a neodrazuje to. Navíc sympatické postavy a příběhy z minulosti knihu báječně doplňují. Za mě moc milé překvapení.
Bohužel druhý díl je slabší než ten první. I když má kniha všechny předpoklady proto, aby byla skvělá - napětí, zajímavá zápletka, sympatické postavy, trocha romantiky - tak mě bavila méně. Je totiž plná vlkodlačí politiky, které prostě bylo moc.
Kniha je napínavá, i když určitě nemá kdovíjak složitý děj, přesto je velmi čtivá a občas i překvapí. Je mnohem romantičtější než série o Mercy, ale i přes řešení vztahu Anny a Charlese se z toho nestává pouhá zamilovaná kniha. Pokud se Vám kniha zalíbí a oblíbíte si hlavní postavy, rozvíjení jejich vztahu budete číst se zájmem. Určitě to nijak neruší děj, právě naopak, skvěle to knihu oživuje.
Kniha mě opravdu překvapila, vůbec není špatná. Co je na knize skvělé, tak to napětí. Alice Moss Vám nenaservíruje vše naráz, ale postupně Vám odkrývá všechna tajemství. V podstatě větší část knihy nevíte, co se přesně děje. Od začátku je ale kniha napínavá, ihned mě vtáhla do děje a já se nemohla odtrhnout.
Zpočátku mi vadila spousta vulgarit, ale po pár stránkách už jsem to tolik nevnímala. Autorce se opravdu podařilo skvěle dostat do hlavy opačného pohlaví, klobouk dolů. Je to zajímavé, čtivé a celkově tohle prostředí dodává knize náboj. Jedná se o román pro ženy s notnou dávkou sexappealu a okořeněný krimi zápletkou na konci.
Jahoda197: Nešlo by to bez těch spoilerů? Tohle je úplně to nejhlavnější v knize a teď chudák čtenář si to hned může přečíst u prvního komentáře a knihu už číst nemusí, protože to nejlepší už stejně ví. :-/
První dva díly jsem hltala stránku za stránkou a naprosto si mě knihy získaly. Ale Síla vzdoru je tedy pro mě velkým zklamánim.
Na film jsem chtěla do kina a jsem ráda, že jsem to nestihla. Určitě by mi zkazil dojem z knížky, která byla krásná, dojemná. Jak už tady někdo napsal, Pat přípomíná Forresta Gumpa, jednoduše řečeno, láska z něj udělala blázna. Moc dobře se to četlo, nemohla jsem se od ní odtrhnout.
Knihu jsem dlouho odkládala, bála jsem se, že se mi nebude líbit. Sci-fi neni můj šálek kávy, ale byla jsem nadšená. Bylo to čtivé, zajímavé a mile mě to překvapilo. Kniha mě bavila, nenašla jsem snad jedinou kapitolu, u který bych se nudila a musela se nutit do čtení. Paráda.
Knihu jsem četla s odstupem času než všechny ostatní a nevim, čim to je, ale nebavila mě tolik jako ty další. Možná je to tim, že už mi série přijde pro mladší ročníky, nebo prostě kniha jen nebyla tak dobrá.
Viděla jsem první film, který mě naprosto dostal. A tady je ta vyjímka, kdy byl je ůžasnej a kniha pravý opak. Nebavilo mě to a hlavně se to hrozně špatně četlo, překlad je naprosto příšernej. Příběh je sice silný, smutný, ale na druhou stranu ani ten nepomůže tomu, aby mě kniha posadila na zadek. Pro mě hodně velký zkamání.
Čekala jsem opět knihu plnou humoru, u které se zasměju. Přesně na tkové knihy jsem u Sophie Kinselly zvyklá, tahle ale taková bohužel neni. Je poměrně vážná, nehoda dcery a s tim spojené problémy a komplikace. Knížka ale i přesto byla hezká, jen jsem prostě očekávala něco jiného.
Asi nejvíc napínavý díl,jeden zvrat za druhým. Celá tahle série byla úžasná,asi nejlepší ze všech fantasy, které jsem zatim četla. Rose mi byla hned od začátku moc sympatická a Dimitrij,toho jsem si prostě zamilovala a celou dobu čekala a doufala, až se dají dohromady. Až je mi trochu smutno z toho,že série skončila.
Zatim nejlepší díl. To,na co jsem celou dobu čekala se splnilo,byla napínavá,čtivá a smutná,chtělo se mi brečet.
Většinou se nenechám strhnout davovým šílenstvím. Kniha se mi dostala do ruky jelikož mi ji přinesla teta,jinak bych si ještě počkala. Začátek i konec klasický zamilovaný román pro ženy,uprostřed erotika a sex, ale přesto bych neřekla,že je to porno. Já upřímně čekala tý erotiky o malinko víc, takže termín porno podle mě neni na místě. Četla se dobře,opravdu dobře. Patřím tedy k těm, kterým se kniha líbila a rozhodně jsem u ní netrpěla a ráda si přečtu další díly.
Mě kniha mile překvapila. Po přečtení komentářů a hodnocení jsem moc nečekala. Ale každou chvilku jsem se smála,kniha je napsána s nadhledem a opravdu vtipně napsána.
Knížky od Sophie mám ráda,ovšem ne ty,které jsou napsány pod jménem Madeleine Wickhamová,přesně jako je tahle pak ještě Koktejl pro tři. Chybí v nich humor jako v těch ostatních. Byla to nuda.
Nevim no,podle hodnocení a komentářů jsem čekala něco lepšího než Upíří či Stefanovy deníky. Bohužel,pro mě to bylo až moc nudný,jednoduchý.