Chika

Zajímavá kniha. Pořád nevím, jaký z ní mám mít pocit. Rozhodně mě bavila. Přečetla jsem ji celkem rychle a nerada jsem se od ní odtrhávala. Zajímavý, originální a neobvyklý příběh. Rozuzlení trochu překvapivé. Respektive objevení pravdy.

Za mě příjemné a hezké čtení. Příběhy se mi líbily. Líbilo se mi, že mají vždy něco společného a osoby se v nich prolínají. Líbil se mi styl psaní, krátké kapitoly. Oddechové, pohodové. Spíš vhodnější na zimu, kdy si člověk zaleze pod deku s kakaem.

Zvláštní kniha, zvláštní příběh. Propletený. Líbí se mi pohledy jednotlivých osob na situace. Líbí se mi styl, jak je to napsané. Sice se mi to nečetlo tak snadno, jako jiné knihy, ale strašně mě zajímalo, jak to dopadne.

Knihy o Bridget mě baví. Viděla jsem nejdříve filmové zpracování této knihy. Film se celkem od knihy liší, ale to vůbec nevadí. Kniha mě bavila. Aspoň jsem přesně nevěděla, co a jak se bude odehrávat. Milé, oddechové čtení. Prostě pohoda.

Něco mezi Deníkem Bridget a 50 odstíny něčeho. Líbila se mi forma knížky. Tyhle deníky mě baví a dobře se mi to čte. Co se tématu týče, tak mě to lehce zaskočilo. Samotný příběh nebyl úplně převratný, nic extra. Čekala jsem od této knihy trochu jiný konec a ne klasický happy end. Nebylo to špatné. Asi bych ji i doporučila.

Čtivé, jednoduché, oddychovka, ale vůbec ne nudné. Knihu jsem přečetla za dva dny. Strašně mě bavila a chtěla jsem číst hned něco dalšího. Možná je kniha pro lehce mladší, ale mě to prostě bavilo.

Seriál zbožňuju, mohu na něj koukat stále dokola. Od knihy jsem čekala víc, větší detaily z natáčení, více zážitků, ale i tak mě kniha velice bavila. Jak psal někdo níže, tak kdyby kniha byla doplněna o fotky, asi by mě zaujala více.

Pohodové čtení, fajn oddychovka. Čekala jsem od tohoto pokračování něco víc, větší akčnost, ale špatné to nebylo.

Od knihy jsem rozhodně čekala víc. Nechala jsem se zlákat jménem autorky. Začátek mě moc nebavil, do čtení se mi moc nechtělo, ale nerada nechávám knihy nedočtené. Již několikrát jsem zjistila, že mě kniha začala později velice bavit (pokud se nejedná vyloženě o nějaký nesmysl). Knihu jsem nakonec dočetla. Druhá polovina již byla lepší, akčnější, zajímavější. Takže nakonec asi v poho. Ale není to nic, k čemu bych se vracela nebo co bych musela mít doma.

Zvláštní kniha. Začátek mě moc nezaujal, ale pak mě zajímalo, jak se příběh bude dále vyvíjet. Závěr se četl úplně sám. Zajímavý příběh. Líbilo se mi, že se v příběhu propojuje několik generací, několik národností a nikdo si z ničeho nedělá hlavu.

Nebudu hvězdičkovat. Knihu jsem totiž nedočetla. Nelíbila se mi. Začátek zajímavej, ale pak mi to přijde jen jako obdoba 50 odstínů něčeho, že mě přešla chuť to vůbec dočíst. Raději jsem se vrhla na něco jiného. Kniha mi přišla tak nějak strašně jednoduchá.

Zajímavá, otevřená kniha s náhledem do světa, který je pro mě docela cizí. Nevěděla jsem, co od knihy očekávat. Přečetla jsem si ji na doporučení jedné blogerky. Některé povídky zaujmou více, některé jen tak přečtete a lehce vypustíte. Ale kniha jako celek je velice zajímavá. Každá povídka ukazuje jiný pohled na téma homosexualita. Na jednu stranu povrchnost, na druhou stranu láska. Líbí se mi, jak se příběhy proplítají. Ale jen tak nenápadně. U každé povídky jsem se snažila odhalit, kdo je kdo a kdo s kým a čím má co společného.
Asi ještě nějakou dobu budu mít tuto knihu v hlavě.

Příručka do života. Proč brát ten život tak vážně? Proč se nebavit? Proč nežít okamžikem? Líbí se mi pohled na svět skrze tuto knihu a skrze dětskou nevinnost a naivitu. Každý jsme byli dítětem a na veškeré problémy a vážnosti měli jednoduché řešení. Proč ne teď? Aspoň prostřednictvím těchto stránek?

Kniha mě pobavila. Nudné knihy ihned odkládám a tohle jsem přečetla celkem rychle. Pro mě, jako mladou, svobodnou holku docela dobrá příručka do života.