Dítě Bridget Jonesové přehled

Dítě Bridget Jonesové https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/313623/mid_dite-bridget-jonesove-o6W-313623.jpg 4 373 373

Bridget Jones série

< 4. díl

Dítě nebo kariéra? Bridget překousla mučení okolí poukazujícího na to, že jí biologické hodiny tikají čím dál hlasitěji, a pak… otěhotněla. Nebyla by to ale ona, aby šlo vše hladce. Její těhotenství je provázeno nezdravou životosprávou, bizarními radami single kamarádek a ještě bizarnějšími radami zasloužilých matek. Chaos na předporodních vyšetřeních, divoké večírky i romantika, radost a zoufalství, ale hlavně otázka: „Kdo je, sakra, otec?“ „O čem Bridget Jonesová doopravdy je? O rozdílu mezi tím, jací očekáváme, že bychom měli být a o tom, jací doopravdy jsme. A tím – jak Bridget během svého poněkud nestandardního těhotenství zjistí – jak si myslíme, že náš život poběží a jak ve skutečnosti vše vyvine,“ říká o své nové knize Helen Fieldingová. S románem Dítě Bridget Jonesové na scénu opět vstupuje neřízená střela Bridget s novou dávkou trapasů a pohrom, které ji – jako obvykle – budou doprovázet snad na každém jejím kroku. Kniha navazuje na předešlé úspěšné tituly Helen Fieldingové. Deník Bridget Jonesové se stal nejen mezinárodním bestsellerem, ale také skutečným fenoménem. Deník The Guardian ho zařadil na seznam deseti románů, které nejlépe definují 20. století.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

Bridget Jones´s Baby , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dítě Bridget Jonesové. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (107)

Vendy1993
04.05.2024 4 z 5

Po průzkumu komentářů jsem se rozhodla,že tuto knihu budu číst jako třetí v pořadí. A zase je to kniha, kde jsem dřív viděla film. Nakonec je kniha trošku dějově jiná ale možná o to lepší. Bridget je pořád stejně trhlá i když s rostoucí zodpovědností a rostoucím břichem je poznat, že se snaží konečně dospět a nebýt tak trhlá. Konec knihy mě dojal.

TeraBla
26.03.2024 2 z 5

Jednoduchá jednohubka, která neurazí. Je to vtipné, naivní. Překvapilo mě množství sprostých slov a vůbec ty vztahy mezi postavami jsou takové zvláštní. Film lepší než kniha.


Stanas513
09.03.2024 3 z 5

Víc než inteligentní, mi Bridget připadá jako naivka. Ale při svém věku už by mohla mít víc rozumu... No, na pobavení je to knížka tak akorát. Někdy k smíchu, někdy k pláči. Přečetla jsem ji během dvou dnů.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dítě Bridget Jonesové v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených588x
ve Čtenářské výzvě170x
v Doporučených18x
v Knihotéce281x
v Chystám se číst122x
v Chci si koupit27x
v dalších seznamech5x