Bridget Jonesová: Láskou šílená přehled

Bridget Jonesová: Láskou šílená https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/208314/bmid_bridget-jonesova-laskou-silena-Pqc-208314.jpg 3 717 717

Bridget Jones série

< 3. díl >

Bridget Jonesová se vrací po téměř šestnácti letech na scénu. Leccos se bezpochyby změnilo, ale hodně toho zůstalo při starém. Pravda, Bridget zestárla, sama vychovává dvě děti, ale na jejím přístupu k životu se nezměnilo zhola nic. Někde pod povrchem té současné dospělé Bridget je pořád ta rozpustilá třicítka, co se po hlavě vrhá do nových dobrodružství, věří v lásku až za hrob, je magnetem na trapasy a neustále řeší svou váhu. A i když do jejího seznamu předsevzetí přibyly nové výzvy („Přestanu před dětmi varovně počítat „Raz… dva…“, aniž jsem rozhodnutá, co vlastně udělám, až řeknu „tři“…“) a některé zůstaly stejné („Nebudu jíst víc než tři Big Macy nebo panini se sýrem a šunkou ze Starbucks týdně…“), je jasné, že Bridget, kterou milují miliony čtenářů po celém světě, je zpátky v plné polní. Bridget je zpět a je prostě skvělá! Budete se smát, budete plakat a hlavně – budete ji milovat!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR) , XYZ (ČR)
Originální název:

Bridget Jones: Mad About the Boy , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bridget Jonesová: Láskou šílená. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (184)

Vendy1993
předevčírem 3 z 5

I po tolika letech a útrapách stále stejně praštěná Bridget. Tentokrát jako maminka dvou dětí a vdova, která se snaží přijít na to, jak vše zvládnout co nejlépe. Jako vždy po cestě narazí na pár přešlapů, trapasů či nepříjemností, ale nakonec jsem byla mile překvapena jak to celé dopadlo. Mimochodem jsem tuto knihu četla jako poslední a myslím, že jsem dobře udělala.

Anna.Pech
13.03.2024 4 z 5

Kniha je pecka, ale film byl kupodivu lepsi.


Morfyk
31.01.2024 1 z 5

Poslechnuto jako audiokniha.

Co tohle bylo? To bylo něco otřesného, autorka se snad zbláznila. Trapné části, různé pasáže... Normálně bolelo to poslouchat. Viz. důležitá věc jako je jednání ohledně scénáře k filmu a Bridget není schopná na 30 minut vypnout telefon a věnovat se jednání a autorka do toho bude cpát, jak Bridget musí čumět na mobil a odpovídat na dotazy ohledně vší a filcek?

To snad není ani možné, u tohoto jsem si říkal, že tak absolutní výplach mozku nemám zapotřebí. Strašné, otřesné, nikomu nedoporučuji a ani to nezachrání ta poslední část, která stála jakž takž za to.

Hodnocení 10%

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Bridget Jonesová: Láskou šílená v seznamech

v Právě čtených9x
v Přečtených1 139x
ve Čtenářské výzvě110x
v Doporučených23x
v Knihotéce385x
v Chystám se číst196x
v Chci si koupit44x
v dalších seznamech8x

Štítky knihy

láska ženy humor pro ženy

Autorovy další knížky

Helen Fielding
britská, 1958
1998  76%Deník Bridget Jonesové
2014  68%Bridget Jonesová: Láskou šílená
2004  74%Bridget Jonesová – S rozumem v koncích
2016  71%Dítě Bridget Jonesové
2003  64%Celebrity pro Afriku