Chladnetka Chladnetka komentáře u knih

Hrana rozkoše Hrana rozkoše Eve Berlin

Knihu jsem po pár stranách chtěla odložit. Protože jsem četla Fifty Shades, neubránila jsem se srovnávání. Seattle, Portland a zase hrdinka kousající si ret?! Nakonec jsem se přes to přenesla, knihu dočetla. Myslím si, že kniha by určitě snesla ještě dalších 100 stran, kvůli charakteru postav a kvůli kvapnému konci. Nelituji, že jsem knihu četla, ale je to spíš průměr.

24.03.2013 3 z 5

Jak začíná láska Jak začíná láska Meg Cabot

Příjemné, oddychové čtení. Zajímavá forma psaní (emaily).

24.03.2013 3 z 5

Ostrov Lhářů Ostrov Lhářů E. Lockhart (p)

Už ani nevím, kde jsem na tuto knihu natrefila, ale vím, že mě zaujala její obálka, krátká anotace (teď už vím, že, velmi výstižná) a hlavně úvodní věta na obálce.
Kniha mi ze začátku přišla svým stylem velmi zvláštní, ale postupně se začal příběh rozmotávat a na konci všechno do sebe zapadlo.
Zkrátka: "Napínavé, nádherné a neskutečně chytré." (John Green) I když jsem na začátku byla skeptická se s tímto tvrzením ztotožnit.

21.06.2015 4 z 5

Jen jeden rok Jen jeden rok Gayle Forman

Kniha měla jednu vadu. A to tu, že tento díl vyšel tak dlouho po tom prvním, tudíž jsem zapomněla spoustu věcí a to kouzlo, kterým na mě působil první díl, se částečně vytratilo. Ale jinak se mi to moooc líbilo. Navíc vyprávění Willema bylo zajímavé a čtivé zároveň, a všechno do sebe nakonec krásně zapadlo.

05.06.2015 4 z 5

Kostičas Kostičas Samantha Shannon

Úžasná kniha! I když se ze začtku objevuje spousta nových slov a zvláštních postav, dokázala mě kniha absolutně strhnout a pohltit. Je skvěle napsaná, takže jen těžko ji dokážete odložit.

28.04.2015 5 z 5

Černý led Černý led Becca Fitzpatrick

Skvělé a napínavé čtení. Hlavní hrdiny jsem si zamilovala a autorčin styl psaní Vás dokáže vtáhnout do víru dobrodružství a něpětí. Moc se těším na další autorčin počin. Snad to bude brzo.

18.04.2015 5 z 5

Dva hroby Dva hroby Lincoln Child

No, to byla jízda! Jsem asi zaujatá, jako spousta z nás, kteří milujou tyto knihy, ale musím hodnoit pěti hvězdami. Styl psaní je zkrátka skvělý, příběhy, které nám autoři předkládají, i když občas "šílené", mají spád a agent Pendergast k tomu. Co víc dodat? Jen tak dál!

10.10.2014 5 z 5

Na stejné vlně Na stejné vlně Alexandra Potter

Na začátku to vypadá, že kniha bude pracovat s několika příběhy najednou, ale vzápětí se tyto příběhy začnou proplétat, což se mi na knize moc líbilo. Myslím, že kouzlem v této knize je náhoda a správné načasování. Tento příběh se mi líbil o malinko víc než ostatní (ještě mě ale čeká Já a pan Darcy).

28.08.2014 4 z 5

Láska je ve vzduchu Láska je ve vzduchu Jane Moore

Skvělá kniha, která se moc dobře čte. Vtipná, ze života, romantická. Jen Toma, který byl moc sympatický, tam mohlo být trochu víc.

06.04.2014 4 z 5

To musí být láska! To musí být láska! Rachel Gibson

Příjemná, romantická oddychovka. Jediné, co mi vadilo, byl místy špatný překlad a překlepy,

04.01.2014 3 z 5

S tebou už nikdy S tebou už nikdy Alexandra Potter

Příjemná a zábavná oddychovka s nádechem romantiky.

28.10.2013 4 z 5