Chvilkasnění komentáře u knih
Miluji tuhle sérii. Pokud si chcete odpočinout a užít si skvělé čtení, můžu jedině doporučit. ♥
Nezná někdo sexy, žhavého a hlavně volného závodníka, který by měl zájem prožít něco takového? :D (sny se musí snít)
Nejlepší! Jako první díl stojí za to. Myslím, že jsem ji nečetla naposledy. ☺ Dva rivalové, kteří zjistí, že mají stejné city.
Taková ta kniha, kterou kdykoliv otevřete a budete chtít chvíli klidu. Četla se sama. ☺
Dostávat šeky a ničemu se nedivit? Ze zoufalství to chápu, ale to jsme vážně tak hloupé? :D Sice jsem to teď zkritizovala, ale určitě stojí za přečtení. :)
Příběhy z pohledu chlapa mě většinou nebaví, ale tohle bylo super. :)
Kniha pro pohodový večer. Určitě doporučuji. Několikrát jsem se zasmála. ❤
Tenhle díl byl taky super. Ke konci jsem měla na krajíčku, ale i tak to dobře dopadlo.
První díl byl lepší, ale to tak je vždy. Je to hodně podobné akorát je jiný příběh. Bad boy co má každou chvíli v posteli jinou, má rodinné drama a nakonec získá holku snů.
Už se těším na poslední díl. ❤
Mám jen jeden dotaz. Co. To. Sakra. Bylo?
Když jsem viděla ty kritické komentáře tak jsem si myslela, že holky jen přehání a neumí to ocenit (omlouvám se za to) a tak jsem se do ní natěšeně pustila.. No... Na takovou kravinu jsem ještě nenarazila a to se mi líbí většina knih.!
Nějak jsem pořádně nepochopila o co v knize šlo. A ten konec? Jako haló, čtou to i normální lidi ne jen autorka s divnou představou.
Do knihy jsem šla hlavně kvůli anotaci. A kdo ne? Bohužel jsme dostali pěkně ledovou sprchu.
Konec série, trochu slabší, ale je hezké že tam byl taková ta ''akční'' část. ☺
Pohodové čtení na klidné večery. Kdo by si nechtěl užít poutavý a strhující příběh ve kterém si každý najde to své. ☺
Nutně potřebuji druhý díl.!! Celou knihu jsem přečetla za dva dny jak mě nechtěla pustit a teď potřebuji další. Akorát mě štvaly v knize překlepy překladatele, ale i tak jsem ji nedala z ruky. :)
Tak to byla jízda.
Ale nechápu jak chlap může vykládat, že zná ženský a opak je pravdou. Pak že jsou ženský komplikovaný. :D
Nejlepší byl asi konec, když zkoušel co mohl aby ji dostal zpátky, která z nás by to nechtěla, že? ☺
Sice jsem Padesát odstínů četla, ale tohle bylo, z mého pohledu, lepší. A já jsem taková, že si stejně každou romantickou blbost přečtu. :D
Příběh byl zajímavý a čtivý.
Četla jsem na popud filmu, zajímalo mě jak to bude pokračovat, a je to zajímavé počtení. Můžu doporučit.
Ani dobré a ani hrozné. Je to kniha kterou si přečtěte, když nemáte nic jiného. V tomhle případě se mi více líbil první díl a nemyslím, že se k tomuhle někdy vrátím. :/
Příběh je zajímavý, ale myšlenkové pochody postav jsou moc zdlouhavé. Některé pasáže jsem musela přeskočit, protože o tom uvažovali moc dlouho a nakonec jste se podstatu problému dozvěděli z poslední věty.
DOPORUČUJI! ♥
První díl v sériích je vždy nejlepší, ale jsou i výjimky kdy se povedou i další díly. ☺
Knihu jsem přečetla za jeden den! Můžu říct, že příběh byl ještě lepší jak první.