Costanzo Costanzo komentáře u knih

Mistr zločinu Mistr zločinu James Patterson

Krátké kapitoly, strhující děj a pokaždé bravurně vykreslený psychopat, to jsou hlavní přednosti série s Alexem. Knihy se prostě nedají odložit!

24.09.2018 5 z 5

Čtyři slepé myšky Čtyři slepé myšky James Patterson

Série s Alexem Crossem je prostě super. Některé knihy jsou opravdu pro fajnšmekry, některé spíše oddechovky. Jako milovníka krimi mne tato kniha neurazila, všeobecně se mi líbí životní příběh Alexe. Tématika armády a válka ve Vietnamu byla poučná. Nebylo to špatné.

18.09.2018 4 z 5

Kočka a myš Kočka a myš James Patterson

Jednoznačně zatím nejlepší kniha s Alexem Crossem. Svižná, výborně se čte. V půlce nastává totální chaos, umírá Soneji, pak skoro i Alex a na scénu se přiřítí další magor. Konec knihy plný zvratů, nečekaných překvapení, výborné zakončení. Doufám, že i další kniha bude taková pecka.

08.09.2018 5 z 5

Jack a Jill Jack a Jill James Patterson

Nebylo to špatné, ale na můj vkus trochu překombinované. Postava Sampsona mě baví čím dál víc, na Alexe si pořád ještě zvykám. A pecka na konec. Gary Soneji z prvního dílu se opět objevuje na scéně a jen díky tomu dávám 4* a určitě přečtu další knihu.

06.09.2018 4 z 5

A pavouk přichází A pavouk přichází James Patterson

Mám ráda psychopaty a fascinuje mne jejich chování (čistě studijní hledisko). Sonji vykreslen bravurně, fakt mě to bavilo. Na Alexe si zkouším zvyknout, v této knížce mě více bavil záporák. Zajímavý děj s rozuzlením, které jsem nečekala, dokonce i s trestem smrti. Určitě přečtu i další příběh.

29.08.2018 5 z 5