Dádulka67

Naprosto se ztotožňuji s komentářem od "madem" - dočetla jsem to utrpení pouze z důvodu nedostatku jiné knihy...ale bylo to na sílu.

Přečetla jsem již neskutečné množství knih. Některé byly skvělé, jiné už tolik ne. U některých byl problém dočíst je až do konce. Ovšem u této knihy jsem to prostě nedala. Na této knize je pěkná opravdu jen obálka, uvnitř je to katastrofa.

Spousta slov o ničem. Velmi slabý příběh - kniha, která mne nikterak neupoutala.

Pěkná kniha. Detektivní příběh, kterým zrovna neholduji, ale opravdu stojí za přečtení.

Pěkně psaná kniha. Poutavý příběh s prvky detektivky.

Úžasná kniha, velmi dobře napsaný příběh, který vezme za srdce. Překlad je dokonalý. Kniha je dalším přírůstkem v mé knihovně. Vřele doporučuji jako příjemnou četbu.

Přečetla jsem v životě velké množství knih, ale něco tak příšerného jsem ještě nečetla. Celkově je kniha o ničem. Přijde mi to jako kdyby autorka sestavila z deseti knih jednu silně nepovedenou. A co se týče překladu, je katastrofální. Kdyby existovalo hodnocení mínus deset hvězdiček, dala bych ho.

Je to pěkný, poutavý příběh - pokračování knihy "Nástrahy lásky". Jediné, co se mi na této knize nelíbilo, byla spousta vulgarizmů. Myslím, že bez toho by bylo čtení příjemnější.

Pokud je to vše, co autor popisuje pravda, tak je to strašné. Nechápu, jak někdo mohl/může dělat taková zvěrstva.

Je to pěkná kniha, čtivá a má děj. Všechny knihy ze Série Skye Omalley jsou fajn, ale nejvíce se mi asi líbila Divoká Jasmína. Tato kniha na ni navazuje a myslím, že se povedla.