Daffodila komentáře u knih
Mě tato kniha tedy těžce zklamala. Nechápu, jak může být pokládána za její nejlepší dílo - mně osobně se daleko více líbilo "K majáku" i "Orlando". Mně zkrátka "Paní Dallowayová" přišlo jako zdlouhavé, nudné dílo.
Knížku mi doporučila kamarádka, jako příjemné "dámské počteníčko". Měla pravdu, knížka se mi četla dobře, příjemně jsem si u ní odpočinula.
Miluji tento příběh. V jakékoliv podobě. Ovšem ta knižní je asi mému srdci nejbližší, byť jsem příběh prvně uviděla jako film. Líbilo se mi, že je kniha psaná formou dopisů.
Trochu mě zarazilo, že tohle kdy bylo pokládáno za hodné zákazu kvůli "pornu v knize". Já tam tedy nic tak hrozného neobjevila. Pro mne to byla dobře napsaná kniha, jež popisuje vztah dvou rozdílných lidí.
Tahle kniha pro mne byla trošku zklamáním. Tedy - líbila se mi, aspoň první 3/4 knihy. Četla se mi dobře, ráda jsem se do ní nořila. Ovšem konec na mě byl trochu moc. Velmi jsem si oblíbila sestru hlavní postavy. Našla jsem si v knize i několik zajímavých úryvků a myšlenky, které mi něco daly. Bohužel celek nebyl takový, jaký jsem čekala. Myslím, že knížka měla na víc.
Dostala jsem ji jako dárek. A celkem mě to oslovilo. Sama bych si ji asi nekoupila, ale jinak je to velmi zajímavá kniha.
Tuhle knihu jsem si vybrala pro referát na střední. Bylo to čtení, které mě celkem chytlo. Co si z knihy pamatuji nejvíce je udivení mužů nad oholenou broskvičkou jedné prostitutky. Jak se ty časy mění. No, rozhodně to bylo zajímavé dílko a jsem ráda, že jsem ho četla.
Četla jsem ji až po shlédnutí filmu. Četla se mi dobře a rychle. Trochu mě překvapil konec, který je jiný, než ve filmu (ten filmový mi možná vyhovoval trochu víc).
Pro mne trochu zklamání. Poprvé, co se mi film líbil mnohem více, než kniha. Na knihu jsem se klepala, s nadšením jsem si jí koupila a se stejným nadšením se ponořila do čtení. Bohužel, nesplňovalo to mé představy. Na mě moc zbytečně moc fotbalu a málo využitý potenciál postavy Tiffany (která mě ve filmu ke knize velmi navnadila). No, škoda.
Mé první setkání s ruským autorem. Kniha se mi líbila, překvapivě se to četlo velmi dobře.
Tuhle knížku jsem si jako dítě hýčkala a pořád jí prohlížela a četla. Je to krásný, dojemný příběh. Miluji tuhle knihu.
Z filmu jsem nadšená moc nebyla, za to kniha mě naprosto uchvátila! Skvěle napsaný příběh, dobře se čte. Nádherná kniha, zajímavý příběh.
Nejsem přílišný nadšenec sci-fi, ale tohle byl příjemný "odskok" tímto směrem.
Stejně pohodové a vtipné čtení, jako první Bridgetka.
Zkrátka Bridget - knihu jsem si přečetla po shlédnutí filmu a mile mě překvapilo, že je dosti rozdílná. Vtipné, čtivé.
Krátké, vtipné, čtivé, líbezné. Určitě zkusím i něco jiného od této nadané autorky.
Knihu jsem si nadšeně koupila, pak jsem se do ní nemohla vůbec začíst a na nějaký čas jsem ji odložila. Objevila jsem ji znovu, když jsem se stěhovala a v novém prostředí jsem se do příběhu ponořila s takovou chutí, že jsem to sama ani nečekala - a naprosto mě to okouzlilo.
Po "Klubu rváčů" něco trochu jiného, avšak mě se tahle knížka možná i líbila o něco víc. Čtivé, nikde to nezadrhávalo. Lepší dárek k Vánocům jsem si přát nemohla.
Mé první setkání s panem Kingem. Musím uznat, že píše velmi čtivě a právě tento styl si mě získal. Ovšem musím se trošku přiznat, že mě zklamalo, že kniha není tak děsivá, jak jsem si z vyprávění představovala. Velmi zajímavý příběh. Rozhodně jedna z těch lepších knih, které jsem četla.
Tuto knihu jsme koupily kamarádce k narozeninám - všechny jsme se na ní "vystřídaly" a všechny jsme byly unesené. Na Sparkse mě trochu (mile) překvapila tloušťka knihy. Příběh byl dojemný, jako vždy a skončil nejlépe, jak jsem mohla v dané situaci doufat. Krásné, dojemné, kapesníky ničící.