Dagros komentáře u knih
Krásná knížka, která se zabývá etologií nejenom krav, takže jestli patříte mezi milovníky zvířat, určitě si knížku přečtěte, bude se Vám líbit :)
Opakovala bych se, jak je knížka úžasná, stejně tak jako u předchozích dílů. Napíšu k tomu snad jen to, že se mi bude po kouzelnickém světě stýskat až dočtu i Prokleté dítě. :)
Audioknížka od I. Deváté se mi líbila, hezky se mi při ní žehlilo :)
Nemohla jsem se dočkat až si knížku přečtu a jsem z ní nadšená. Je tak krásně napsaná, moc hezky se čte. Příběh o nevidomé dívce, který je zasazený do kontextu 2. světové války se mi moc líbí. Všechny ty promyšlené detaily, modely domečků... je to něco úžasného. Knížka mě vtáhla nejen do 2. světové války, ale také jsem se při čtení vžila do nevidomé dívky Marie-Laury. Podle mě rozhodně stojí za přečtení.
K tomu asi není třeba psát komentář. Knížka, kterou by si měl přečíst opravdu každý z nás.
Skvělá kniha, vůbec jsem nečekala, že mě takhle chytne. Opravdu se člověk sám nad sebou zamyslí po jejím přečtení. Skvěle napsané. Nemám jednu jedinou výhradu. Určitě doporučuji.
Moc hezká knížka, příjemné čtení na pár večerů. Nenásilnou formou autor přiblížuje buddhismus. Velmi mě překvapila a až mi bylo líto, že jsem ji dočetla.
Krásná doplňková knížka pro milovníky Harryho Pottera z bradavické knihovny, kterou má doma snad každý Potterhead. A jestli jí nemá přímo doma, tak ji určitě už četl nebo se na to přinejmenším chystá :).
Za mě 4,5*
Po dočtení této knížky v sobě mám trochu rozporuplný pocit. Je to opravdu něco úplně jiného než předchozích 7 dílů, ale na druhou stranu, nemůžu říct, že by se mi to nelíbilo, bylo to prostě jen jiné, než na co jsem byla zvyklá :)
Zaujal mě scénář.
Hrozně jsem se těšila, až si knížku MUŽ a ŽENA přečtu. Popravdě musím říct, že u první novely Family Frost, jsem se hodně přemlouvala, abych knížku nezavřela a abych četla dál. Tahle novela mi totiž moc nesedla, vulgarismy mi nevadí, ale v téhle povídce jich bylo až moc. Celkový námět povídky se mi líbil, ale celkově se mi nelíbila. Ovšem- ještě, že jsem vydržela a četla jsem dál, protože druhá novela Čarodějka z Křemelky se mi naopak líbila moc! Bylo to svižné vtipné čtení, mělo to příběh. Do novely Čarodějka z Křemelky je ještě vložená povídka o trpaslíkovi (nebo o zmenšeném muži), ta se mi také moc líbila! Má rozhodně myšlenku, kterou třeba každý z nás pochopí jinak. Dávám 4 hvězdy a jsem opravdu ráda, že jsem knihu dočetla i přes to, že v první části jsem měla chuť jí zavřít. :)
Na základní škole jsme knížku četli společně a moc nás to bavilo :)
Hodně silný a emotivní příběh, při kterém mi taky ukápla slza. Při čtení si připadáte jako na houpačce... chvílemi je to vtipné a smějete se, při vyprávění veselých historek a chvílemi je vám to všechno líto a připadáte si tak bezmocně... Obdivuju paní Růžičkovou a jsem její velká fanynka, přečetla jsem všechny 3 díly a určitě si je zase někdy ráda přečtu.
Ačkoliv nejsem čtenářka fantasy a scifi (kromě Harryho Pottera- toho naprosto miluju :)), jsem z této knihy nadšená! Úžasná knížka, moc mě bavila a vždy, když jsem ji musela odložit, jsem se nemohla dočkat, až zase budu moct číst! Skvělý nápad s dimenzemi! Určitě doporučuji.
Nádherná knížka, která by neměla chybět v žádné dětské knihovničce :). Myslím, že i dospělí se z ní dozví hodně nových informací.
Četla jsem ji na základní škole a musím říct, že tehdy mě teda zrovna dvakrát neoslovila. Proto mám v plánu si ji přečíst někdy v budoucnu, protože věřím, že teď už ji dokážu ocenit určitě víc, než jako dvanáctiletá.