Dajenka komentáře u knih
Tak ale toto - grandiózní finále! Mám toho přečtení hodně, ale takhle napnutá jsem snad ještě nikdy nebyla! Úžasné, nejlepší! Nemůžu uvěřit tomu, že autorka je češka. Celá sága má hlubší význam - i v té největší tmě je vždy naděje a světlo. Děkuji děkuji děkuji a jdu se do celé série začíst znovu.
Kniha je propracovaná do těch nejmenších detailů, které jsou vystavěny již od prvního dílu. Vyprávění i od ostatních postav je velmi osvěžující a ještě více jsem se zamilovala do Adama a Skylar. Chce se mi brečet, že už zbývá jen poslední díl..
Adrianko, děkuji za tak vydařené pokračování, po prvním díle jsem nemohla ani usnout, jak jsem byla napnutá. Díl nezklamal, nýbrž je ještě lepší než první díl. Díky bohu, že jsem četla všechny díly během 4 dnů, protože kdybych měla čekat na vydání dalšího dílu, to bych asi nepřežila. Jedním slovem DECHBEROUCÍ! ❤️
Knihy z této ságy jsem přečetla jedním dechem, nemohla jsem se od nich odtrhnout. Všechny 4 díly jsem přečetla během 4 dnů - obešla jsem se i bez spánku ???? příběh je úžasně zpracovaný. Do Elaine, Kassiela i Adama se ihned zamilujete a přejete si, aby nebyli pouze v knize, ale abyste je měli za přátele i ve skutečném světě. Prolínání skutečného a andělského světa je tak krásné, že jsem kolikrát zapomínala dýchat. Úžasné, úžasné, úžasné a doufám, že budou i další díly. ❤️ Adriance tleskám!