Damonka12 Damonka12 komentáře u knih

Meč a ptáček Meč a ptáček Amy Harmon

Skvělý příběh, knihy jsem se bála, ale mile překvapila. Všem jedině doporučuji, příběh je originální.

Léto, kdy jsme se potkali Léto, kdy jsme se potkali Robin Constantine

4,5 úžasné kniha, vše je na ní super, včetně formátu a stylu psaní. Střídání pohledů je zde na místě, jediné co mi trochu vadilo bylo typické klišé na konci knihy.

Princ Princ Nichole Chase

Typická romantická slaďárna. Ale jako oddechovka super.

Sex za časů královny Viktorie Sex za časů královny Viktorie Fern Riddell

Kniha nebyla špatná, ale nedostala jsem to, co jsem chtěla.

Hrdinové a válečníci Hrdinové a válečníci Giuliana Rotondi

skvělé, doporučuji.

Královny a princezny Královny a princezny Giuliana Rotondi

skvěle zpracované, všem doporučuji.

Zásvětí Zásvětí Alexandra Adornetto

3,5 trošku lepší průměrná fantasy.

Alfa Alfa Jasinda Wilder

Kniha je dobrá jen pokud jde o erotiku, příběh je nulový. Ale někomu se líbit může.

22.11.2019 3 z 5

Zběsilost krve Zběsilost krve J. R. Ward (p)

Skvělé spojení fantasy a romantiky/erotiky. Všem doporučuji.

22.11.2019 4 z 5

Přísaha krve Přísaha krve J. R. Ward (p)

Naprosto skvělá kniha, nemohla jsem se od ní odtrhnout. K dokonalosti jí ale malinko chybí. Ale pokud milujete fantasy a romantiku/erotiku, tak jedině doporučuji.

Catwoman: Zlodějka duší Catwoman: Zlodějka duší Sarah J. Maas

3,5 S. J. Maas píše opravdu skvěle, miluji její styl psaní a kniha se mi celkem líbila, ale pořád je tu fakt, že superhrdiny nemám ráda. A tudíž jsem se do knihy musela nutit, ale je fajn poznat také něco nového.

Temná krása Temná krása Mary E. Pearson

4,5 Skvělý závěr série. Podle mě je to i nejlepší kniha série. Konec byl také skvělí i když malinko jsem čekala,že bude něco jinak. Rozhodně doporučuji si přečíst celou sérii.

29.09.2019 4 z 5

Falešný polibek Falešný polibek Mary E. Pearson

Do knihy jsem se pustila, jelikož autorka bude na Humbooku a dobře jsem udělala. Kniha je skvělá. Líbí se mi že nevíme, kdo je princ a kdo vrah. Také je v knize tak akorát akce i romantiky. A hlavní hrdinka je mi sympatická.

27.09.2019 4 z 5

Netvor Netvor Alex Flinn

2,5 Námět krásky a zvířete mám ráda, ale nesmí být takto úplně jednoduše zpracován. Sice je hezky zasazen do dnešního světa, nicméně konec je poměrně jasný a kniha není moc čtivá. Doporučit nemohu.

27.09.2019 2 z 5

Gemina Gemina Amie Kaufman

3,5 Originální zpracování knihy jí hodně přidává na bodování. Bylo zde ale o trochu více kamerových záznamů a ty se mi do této knihy úplně nehodili. Sci-fi také není můj žánr. I tak se mi ale kniha líbila.

Láska & štěstí Láska & štěstí Jenna Evans Welch

3,5 knihu jsem přečetla prakticky hned, ale chyběla mi v ní romantika.

Černá labuť vzlétá Černá labuť vzlétá Lee Carroll

Kniha měla poměrně dost nudných pasáží, ale hodnocení jí zvedlo propojení s historií - Shakespeare, Hitler a mnozí další. Také námět a hlavní hrdinové byli super.

Láska a jiné úkoly Láska a jiné úkoly Kasie West

3,5 Obyčejná průměrná romantika, která se skvěle čte a člověk si u ní hezky odpočne. Doporučuji, pokud hledáte oddychovou literaturu.

Bez tebe napořád Bez tebe napořád Taylor Jenkins Reid

Kniha je úžasně napsaná a dobře se čte, ale téma není nic pro mě. Na začátku je smrt a pak už mi přijde že se nic závažného neděje. Ocenila bych víc akce. Ale někdo může mít tento typ knih rád.

10.09.2019 3 z 5

Rakve lásky Rakve lásky Ellen Schreiber

2,5. Ještě horší než prví díl. Naprosto nezajímavé, ale hned přečteno.

10.09.2019 2 z 5