dancadragneel dancadragneel komentáře u knih

Maminka tě má moc ráda Maminka tě má moc ráda Jillian Harker

Za mě doopravdy moc krásná kniha pro děti i rodiče.

16.08.2023 5 z 5

J. R. R. Tolkien J. R. R. Tolkien Maria Isabel Sánchez Vegara

Za mě moc krásná knížka. Jsem velký fanoušek a jsem tak ráda, že díky této knížce můžu už svým dětem představit takového spisovatele jako je Tolkien. Dětem se strašně líbili ilustrace což mě taky. Velmi vřele doporučuji.

03.08.2023 5 z 5

Cesta do Chandary Cesta do Chandary James Gurney

Úplně bych jí nedoporucovala menším dětem. Ale od takových 13 let by to mohlo někoho zaujmout. I přesto je to taková nic moc kniha za mě... skoda

03.08.2023 3 z 5

Pohádky ze statku Pohádky ze statku Gabriela Kopcová

Takhle.... příběhy jsou docela pěkné, ale ten příběh o ovečkách ten bych škrtla. To nebylo teda nic moc. Jinak se pohádky líbili. Ilustrace taky jde. Za mě na jedno přečtení super, ale na víckrát jí číst nebudeme.

30.06.2023 4 z 5

Tatínek tě má moc rád Tatínek tě má moc rád Jillian Harker

Kniha mě velmi mile překvapila. Půjčili jsme si v knihovně protože se synovi líbila obálka a jsem zvyklá, že po takovém výběru není kniha nic moc, ale tady jsem se pletla.
Příběh je krásný, děti strašně bavil a navíc ty ilustrace jsou kouzelný. Za mě krásná pohádka.

20.06.2023 5 z 5

Velké uši a dlouhé nohy Velké uši a dlouhé nohy Ilona Fryčová

Moc krásná kniha o dvou kamarádech doplněná krásnými ilustracemi.

16.06.2023 4 z 5

Medvěd nechce jít spát Medvěd nechce jít spát Oksana Bula

Za mě má kniha hezké ilustrace, ale upřímně čekala jsem asi více. Příběh je hezký, ale přijde mi to rychle rychle a bez nějakého pořádného konce. Škoda....

15.06.2023 3 z 5

Zrezivělý anděl Zrezivělý anděl Jukito Kiširo

Velmi zajímavý příběh. Prvně jsem se do čtení moc nehrnula, ale nakonec mě to zaujalo. Příběh je zajímavý a docela se nemohu dočkat dalšího dílu.

08.04.2023 5 z 5

Motýl Motýl Jiří Suchý

Nejsem člověk, co by byl na rýmy, avšak pan Suchý má prostě něco do sebe. Jeho texty písní jsou chytlavé a zbožňuji je odmala a tak není divu,že i sbírka radost udělala.

06.04.2023 5 z 5

Dobré ráno, mašinky! - Tomáš a jeho přátelé Dobré ráno, mašinky! - Tomáš a jeho přátelé kolektiv autorů

Knihy s mašinkou Tomášem jsou u nás teď hit. Tahle poněvadž je ještě zvuková jede u nás každý den. Za mě vřele doporučuji každému kdo furt dokola poslouchá "Jsou dva a tři a ještě víc..."

21.02.2023 4 z 5

Sto tajných dvířek Sto tajných dvířek Nathan David Wilson

Na začátku jsem se nedokázala chytit... příběh je pěkný, ale většinu knihy se nic neděje až na konci začne napětí a kniha vás najednou nedokáže pustit. Rozhodně to není špatný příběh jen než se něco děje, tak kniha pomalu končí.

20.09.2019 4 z 5

Kůň a jeho chlapec Kůň a jeho chlapec C. S. Lewis (p)

Mám tuhle sérii velmi ráda, ale tento díl utíkal ze všech nejpomaleji. I přesto se mi velmi líbil. Bylo zvláštní zase vidět jiný kus téhle země a číst o jiné zemi než jen Narnii.

04.07.2019 3 z 5

Máme dítě s handicapem Máme dítě s handicapem Ivana Fitznerová

Skvěle napsaná kniha, která nemluví jenom o problému dítěte, ale hlavně o tom jak se s tou situací mají poprat rodiče. Rozhodně zajímavá kniha...

05.06.2019 3 z 5

Studie v růžové Studie v růžové Steven Moffat

Jsem velký fanoušek Sherlocka Holmese a miluji i ten seriál... Možná proto není divu, že jsem si tuto mangu pořídila a jedním dechem přečetla... Krásná a i přesto, že jsem zápletku znala, tak jsem se pobavila.

25.01.2019 5 z 5

Jarní nevěsta Jarní nevěsta Sandra Marton

Není to můj šálek čaje.... Knihu jsem si přečetla kvůli výzvě... Nebyla špatná,takové oddechový čtení... Ale příběh skoro o ničem... Prostě telenovela...

22.09.2018 2 z 5

Černá jako eben Černá jako eben Salla Simukka

Přečetla jsem jedním dechem... Moc povedený příběh, který velmi dobře posloužil k oddechu

20.09.2018 5 z 5

Útok titánů 1 Útok titánů 1 Hadžime Isajama

Velmi kvalitní příběh s krásnou ilustrací

14.09.2018 5 z 5

O kapybaře, která chtěla létat O kapybaře, která chtěla létat Iva Vyhnánková

Krásná pohádka pro děti. Naučí děti hodně o přátelství, odvaze a že se nemají nikdy vzdávat svých snů. Nemluvě o moc krásných kresbách, které vás během příběhu budou doprovázet. Sama mohu říci, že u nás se příběh velmi dobře chytil a že plánuji jen dále používat.

01.09.2018 5 z 5

Koruna Koruna Kiera Cass

Prostě dokonalé zakončení celé série. Na konci jsem málem plakala a poslední stránky byli napínavější než celá kniha. Myslím, že konec velmi překvapí protože se člověk zase něco nové dozví o Maxonovi a Americe, ale i tím jak se nakonec Eadlyn rozhodně. Za mě nejlepší díl celé série a to co říct, protože První si mě dost dostala.

29.08.2018 5 z 5