Deníček moderního fotra 2 aneb Pánbůh mi to oplatil na dětech přehled
Dominik Landsman
![Deníček moderního fotra 2 aneb Pánbůh mi to oplatil na dětech Deníček moderního fotra 2 aneb Pánbůh mi to oplatil na dětech](https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/248230/bmid_denicek-moderniho-fotra-2-VRr-248230.jpg?v=1539034291)
Deníček moderního fotra série
Jak to může vypadat, když se muž ocitne na mateřské dovolené? Deníček moderního fotra vznikl na základě úspěšného blogu, který Dominik Landsman založil s příchodem prvního dítěte. Věren názvu popisuje zážitky, situace a strasti obyčejného „chlápka“ odvedle, kterému se narodil první syn. Zprvu nezúčastněný fotr, který miminko zažívá trochu zdálky, se brzy stává „otcem na mateřské dovolené“ a s tím také začíná boj o přežití obou a zachování rodinného blaha. Nutno říct, že synek Čeněk je dítě velmi aktivní a také destruktivní. Každý Čeňkův pokrok většinou odnese vyčerpaný tatínek jizvami na duši i na těle, ale hlavní je, že dítě prospívá, ať už to stojí, co to stojí. V sympaticky drsňácké a humorné výpovědi moderního fotra se autor nebojí svěřit se s lecjakými trably a přináší výjimečný pohled současného muže na situace, které obvykle zažívají spíše ženy.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Deníček moderního fotra 2 aneb Pánbůh mi to oplatil na dětech. Přihlašte se a napište ho.
![Mrs.Depp Mrs.Depp](https://www.databazeknih.cz/img/users/26_/264513/m_mrs-depp-UWY.jpg?v=1690301374)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Za mě stejně super jako první díl :-) Doporučuji všem unaveným rodičům malých batolat, oceníte zejména po dvouhodinovém večerním uspávání
Knihománie startuje již popáté a letos přinese 22 novinek
2016 | ![]() |
2017 | ![]() |
2017 | ![]() |
2015 | ![]() |
Jojo, sama mám malé dítě, tak sem si ty chvilky s děckem uměla krásně představit a soucítila jsem s rodiči. Jen mě štvala Nataša, že se o synka příliš nezajímala.