Davezet komentáře u knih
Jednoduche pre vsetkych, kto necital nevie. Ak si myslite ze ste videli film tak je to jedna pasaz z poviedky na par stran. Jedna sa o poviedky ktore vychadzali v casopise a po case vysli ako kniha. Dielo plne vkusu, premyslania a nadeje co caka ludstvo ak neprestane strazit robotov, ze by bol Capek a RUR velmi dolezity v tomto pocine?
Metro, Artom prechodom cez tmave casto uskalne chodby ruskeho metra. Jednoducho bud Vas vtiahne alebo nie ( no verte ze ano ). Skoda ze viec ludi pozna len jednoduchu hru.
Film zaujal uz ako male dieta tj 6rokov. Ano asi si kazdy povie ze zbytocne skoro, ale osobne ako vystudovany fotograf sa k nemu vratim kazdy rok. Mozno uz vtedy som to bral ako pocin mladeho nadaneho rezisera (aj ked pre mna uz komercneho) velmi a dobre vsadil do dramatickej kamery ( aj ked chyby zraloka testovaneho v sladkej vode a napokon v slanej nefungoval ), ale dost o filme. Kniha je putava, zaujimava a vtiahne vas do deja. Postavy sa dali jemne rozvynut no to bol pocin spisovatela. Sam o sebe prehlasil ze keby vedel kolko ludi bude brat ako zraloky zabijacke monstra a zacne ich o tom viac zabijat sam to nespravi. Benchley zalozil nadaci na ochranu zralokov. Dielo si treba precitat a ak vas laka napatie spravna kniha, rychla jednoducha a napinava.