DavidKeller

Kniha to je dobrá, přiběh je takový zvlaštní. Dlouho jsem se začitaval , nekecám..cca 239 stran než jsem se začetl tak že bych nevnimal okolí. Pak to přišlo , rozplítavani připadu a nasledne doplněni skládanky..proto si to u mě vysloužilo 4* ;)

Právě dočtena. Musím uznat že mě čteni bavilo. Je to pěkné scifi , myslim si že třeti dil bude řežba ;)

Super přiběh, i když někdy mistama tvrdy a někdo by tohle jednani nemohl překousnout i já jako rodič jsem se musel nadechnout..zradce jsem odhalil dřive než Hlavni hrdina, což si beru za osobni plus :) ..dalši kniha od autora připadá samozřejmě v uvahu

Parádni čtení, dalši pohádka pro nás velké kluky :D Chytrost Jacka mě nepřestane udivovat a tak trochu inspirovat, trochu o věcech přemyšlet a koukat se kolem sebe :) Jinač "dobrá" parta uchyláků "lovců" ...

Opět, skvěly počin o hrozné době :/ PRAVDIVÝ přiběh o boji , nadějia zklamani ve 2. Světové válce..

Dalši díl od Yrsinky byl pro mě jako letni prazdniny pro školáka. Celý rok na to čekate a potom ,diky skvělym zážitkům vše tak rychle uteče a je konec ..:) skvělý díl!! Trochu mě Yrsinka zase "naštvala" jen tim že jsem opět hádal jineho "vraha" ..do třetice všeho dobrého se řiká, ale i ve třetím dile mě dokazala zmást a dějem očarovat tak ,že jsem si při zavěrečné tečce řekl to moje WAU :) . Napinavé do posledni stránky! Jestli autorka dodrži slovo a tohle byl posledni díl serie , trochu mi tam chybi završeni vztahu mezi Huldarem a Freyou..ale ví bůh..:)

Kniha která přiběhem moc nepřekvapí, myslel jsem že autor má na víc..no neni každy den posviceni..určitě s nim ale nekončim :)

PRAVDIVÝ přiběh jednoho talentu a života který překazila hruzná doba 2.Světové války. Knihu jsem prožival, někdy mě i pořadně nakopla :)

Kniha se mi libí, ovšem do Analfabetky a Anderse to má mistami , co se humoru týká docela daleko, našli se mista kde jsem se nahlas zasmál . Hvězdičku navic jsem dal jen kvuli konci, ktery vše napravil a dělal si velkou srandu z Putina !! ;)

Paradní , skvěle čteni. FRAJER mě chytil u srdce a ziskal si mě skvělým dějem, v perfektnich kulisach 89' roku Revoluce až do nedaleké součastnosti. Rodiné osudy a tajemství ;) diky

Kniha to neni špatná, ale ne taky takova abych z toho byl nějakej nadšenej...musim uznat že na rok , kdy to autor napsal to neni špatné ..ale toť asi vše ..konec mi nic "nedal"..;)

Tragikomicky přiběh který je čtenim tak na dvě a pul hodiny (a je hotovo) ale zároveň vám popiše v kuse jeden spackany den a život zkrachovaleho rváče a .....(to si dál musite přečist ). Popravdě mě ke knize dostal trailer na stejnojmenný film podle teto knihy. Hynek Čermak i knihu namluvil a troufam si tvrdit že mu to bylo napsane na tělo :) ovšem na potvrzeni si budu muset počkat do kina. KNIHU hodnotim kladně, četla se krasně a sama .."humor" a tragedie normalniho života ;)

Ajaj, tady jsem se hodně trapil, knihu jsem dočetl s velkými obtížemi..Kniha s dobrym nápadem ale bohužel žadny potencial..z 60-ti kapitol mě zaujali jen ty tři posledni. Nemastné ,neslane..slabé...někdy až moc politicke..špionažni thriller se da určitě napsat lepe a to aby čtenaře nenudil a neotravil...ja si z této knihy prostě nic neodnesl...

No konečně, konečně severská detektivka která mě opět přikovala ke čtení, v tomhle horkém počásí jsem se nechal příjemně mrazit islandskou "retro" zaležitostí :) Autor mě bavil, i oba příběhy v jednom. Zhltnuto za pár dní :) pujdu do dalších dílů

Skvěle pokračovaní, kniha se mi četla skvěle, jednu chvilku jsem si musel i stranky šetřit abych to neměl za dva dny přečtené :) potom nějak nebyl čas, ale jak jsem si ho udělal, naskočil jsem na rozjetej vlak a knihu dolouskal během , právě dvouch dnů :) těšim se, zda bude autor v této přiběhové lince pokračovat ;)

Přečteno jen diky vyzvě, jinak jako klasika sever krimi kde to je obestřeno rodinnym tajemstvim z minulosti..snad se zase dočkam severske krimi ktera mě překvapi :) ;)

Tak tento počin hodnotim na pět hvězdiček , upřimně kdyby to šlo, dám bez váhani i šest. Žanr to pro mě neni ohraný, je to skvěla záležitost kterou si musite prostě užit.V knize jsem nenašel žadná "hluchá " mista.Vše odsejpá a i překvapí..Těšim se na dalši díl . !! Emmette! ;)

O proti předchozimu dilu Černe Vdově, je tu méně akce ale o to více špionažnich praktik ..Málo Saladina ale o to vice Gabriela ..autor mě mistama propracovanosti připomíná mistra "Forsájta" ;)

Pěkné čtení,tento žanr jsem si pro teď vybral jako změnu od toho co jsem do teď četl. Knihu jsem bral takovou jaka je, od začatku mě bavila .Jasny jedna se o prvni dil trilogie, takže je to spiš seznamovačka s postavami a přiběhem tak jak to většinou u prvnich dilů býva . Určitě si pohlídám dalši díl a mohu s čistým svědomím tvrdit, že se hodně těšim !

Supr, čtení mě bavilo ..thriller co má spád a nenudi.Trochu rychlý konec , klasika akčnák, žadný mazani s protivniky :) Zároveň kupa mouder obsahuje nějakou tu rodinou hloubku a na pozadi politické intriky :)