DCKH komentáře u knih
Vážně bestovní odborná příručka pro lidi kteří chtějí být úspěšní
Dnešní svět nejen že nemá rád slovo hřích on ho přímo nenávidí a proto se dnes už nepoužívá.
Pýcha, závist, hněv, smilstvo, nestřídmost, lakomství, lenost
Jestliže v dřívější době stavěla církev hřích až příliš do centra pozornosti, a to jak v duchovní literatuře, tak i v mentalitě celé církve, dnes býváme svědky druhého extrému.
95%
Jedno z nejlepší českých investigativních děl!Respekt!Kmenta je můj favorit na spisovatele století!
100%
Nejlepší kuchařka co jsem kdy měl čest poznat mám kní intimní vztah ...
100%
Best 100%
Perfektní provedení klukovských fantasií v době vzniku veledíla.
Omlouvám se za stručnost
Vysoce emotivní a populárně naučné dílo.
Už jen kvůli způsobu jakým je kniha napsána a protože já sám jsem od svého narození samotářem je toto jedna z nejlepších knih mého mladého života.
Pro všechny které zajímají scénáře sci-fi budoucnosti.
95%
Poučné mini příběhy pro odpočinek po práci.Nemyslím si že je zde nutný podrobný popis.Autorem je selesiánský kněz tudíž motivace je nasnadě.Jsem za knihu rád ale nepovažuji ho za něco převratného.
Doporučuji přepracovaným lidem kteří chtějí lépe ovládnout své vztahy
80%
Bezva popis ŘÍMSKOKATOLICKÉ PROHNILOSTI.Knihu znám a pročítám již delší dobu a jako křestan se mohu plně ztotožnit s autorovým pohledem na popisované bahno.Ve věcech týkajících se mé víry jsem poměrně radikální a vím to o sobě ale to že miliarda lidí věří lžím o Papežské dokonalosti,o neposkvrněném početí Marie nebo o očistci.Říkejte si co chcete ale to je v dnešní době skandální.Nevím kolik z vás kteří jste to četli víte něco O Bible nebo o opravdovém křestanství ale mohu vás ujisti že to o čem se mluví v kostelech s tim nemá nic společného.
Troufnu si ocitovat Rados který hodnotil titil přede mnou,snad mi to promine :SPASENI JSTE ZADARMO SKRZE VÍRU, NE Z VAŠICH SKUTKŮ, ABY SE NIKDO NEMOHL CHLUBIT
Jako učedník PJK se přiznám na začátek k jedné věci,na táhle knize jsem závislý již od učiliště,dala mi tolik že bych to Ludkovy asi nesplatil i kdybych byl milionář.Myslím si že nejen pro každého křestana je velmi užitečné znát historii ŘKC.Kniha znalým a praktickým způsobem popisuje všechny kontroverzní období v dějinách církve která v dnešním světě ztrácí pevnou půdu pod nohama ale i popularitu a může si za to sama.Za mne 100%
Knihe je extrémě čtivá ale s užitečností si tím až tak jistá jesem.Je pravda že třeba názorný obrázky a rady mi pomohly ale většinu testu si troufám považivat za nepotřebný balast.Začínám být alergický na jednu věc:dříve když někdo odkládal tak se oněm prostě řeklo že je to lenoch zatímco dnes je to prokrastinátor a mě to nepřipadá jako pozitivní posun.Ale za to autor nemůže.Myslím si že publikace je vzhledem k poměru cena-výkon zpracována užitečně
Perfektní titul od zkušeného autora který moc dobře ví o čem píše a jakým způsobem motivovat neúspěšné lidi.Vím jaké to je být v údolí problémů ale tento člověk ví jak vést lidi k úspěchu ...
Bezva kniha,o vstupu do legie uvažuji delší dobu a vážněji od doby co mne nevzaly do AČR.
Skvěle popsané zážitky a zkušenosti.Design titulní strany je perfektní.
Bál jsem se že bude příliš stručná ale předčila mé očekávání.
O Stanislavovi Gazdíkovy jsem slyšel poprvé asi před třemi lety a od té doby je v mnoha věcech mým vzorem
87%
Bezva poučně napsané,vzdělávací charakter pro volné chvíle dělá z knihy veledílo.
Je mi odporné co vše si američané dokáží ospravedlnit.
Podle logiky této knihy si každý terorista zaslouží zemřít a to je největší lež jakou jsem kdy četl i kdyby Bin ládin zavraždil 500 tak jeho smrt nevzkřísí mrtvé!
I ten největší zločinec si zaslouží spravedlivý soud
Tato kniha více než jakákoli jiná mne utvrdila v negativním pohledu vůči USA.
89%
Plně souhlasím s s Panem Bendou,kniha je veskrze dokonce tak nudná že jsem ji neotevřel ani při závěrečných zkouškách.Lenost.
přesto lidé kteří se živí jako mechanici nebo zámečníci tak tuto publikaci jistě přivítají s odkazem na její praktičnost a užitečnost a nudu překonají.
74%
Bezva kniha co mi lehce pomohla při studiích na učilišti.
76%
Knihu mám asi dva měsíce a nemohu ji nic vytknout.
Jedná se o útlou knihu maximálně využito a nabitou ukázkami technik.
Prakcické zkušenosti a rady mistra Bruce Lee jsou popsány čtivým způsobem.
86%
Nejpoučnější biografie co jsem měl tu čest kdy poznat.
Takové množství emotivních momentů jaký má mysl nedokázala pojmout.
Zkušenosti nedokáže ni nahradit a ti nejlepší se dokáží poučit z chyb druhých.
Vážně Bestseller,který jede bomby na každé né stránce ale na každém odstavci.
87%
Také jsem od knihy čekal podstatně více ale co chtít od člověka-diplomatky.
Jinak v celku poučná kniha.
67%
Nádherná kniha která do jisté míry nostalgicky připomíná mé dětství v hlavním městě.
80%