Taková dlouhá cesta přehled
Luděk Rejchrt
Netradiční zpracování klíčových událostí z dějin církve. Vhodné zejména pro starší děti a mládež. Vychází ve druhém vydání ve zcela nové úpravě a s přidanou kapitolou.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Taková dlouhá cesta. Přihlašte se a napište ho.
Jako učedník PJK se přiznám na začátek k jedné věci,na táhle knize jsem závislý již od učiliště,dala mi tolik že bych to Ludkovy asi nesplatil i kdybych byl milionář.Myslím si že nejen pro každého křestana je velmi užitečné znát historii ŘKC.Kniha znalým a praktickým způsobem popisuje všechny kontroverzní období v dějinách církve která v dnešním světě ztrácí pevnou půdu pod nohama ale i popularitu a může si za to sama.Za mne 100%
Kniha Taková dlouhá cesta v seznamech
křesťanství církev církevní dějiny, dějiny církve
1985 | Na úpatí hory |
2010 | Taková dlouhá cesta |
2006 | Apokalypsa aneb Zpěv o naději |
1995 | Křesťanské legendy staré Evropy |
1991 | Věřím |
Pěkné čtení, ne moc složité a do hloubky, opravdu pro mládež. Na druhou stranu by člověk aspoň malinko poučený být měl, jinak děje či postavy z krátkých kapitol hned zase zapomene. Má-li čtenář ale o popisovaném ději z historie povědomí, stručný pohled z církevního a náboženského hlediska je jistě obohacující.