Dean_Sami Dean_Sami komentáře u knih

Pasažérka Pasažérka Alexandra Bracken

(SPOILER) Takže, tuto knihu mám doma už skoro 3 roky, prvně se mi do ní moc nechtělo, ale teďka zpětně vím že to byla vážně chyba. Kniha je nejen poutavá, plná nečekaných zvratů, cestování časem, historických přesností kdy se třeba dostáváme do Londýna ve druhé sv. válce . Při excelentnímu popisu autorky, jde vážně cítit strach a bezmoc člověka v těchto nepěkných chvílích. Jediná věc co se mi až tak nelíbilo byl popis určitých romantických scén, chyběla mi tam větší vášeň postav, a podrobnější popis. Ale naopak musím podotknout, že ani jedna z postav nebyla hlupá či nedospělá. Oceňuji, že autora zařadila hlavní postavu Nicolase, který měl jinou barvu kůže, v literatuře málo kdy něco takového vidím. Tuto knížní sérii doporučuji lidem, kteří milují cestování časem, ironii, zvraty, které vás budou nutit přečíst knihu jedním dechem.

28.01.2022 4 z 5

Zámek v oblacích Zámek v oblacích Kerstin Gier

Knížka opravdu krásná, plná akce, ale také vánoční nálady, což při vánocích na blátě se opravdu hodí. Zvratů, které nečekáš víc než dost. Příběh opravdu krásný, takový idelický.

14.10.2021 5 z 5

Strážci příběhů Strážci příběhů Mechthild Gläser

Knížka cestování mezi knihy? Jakože ó můj bože, knížka úžasná, plná zvratů a ke konci bezpochybu smutná, ale pointa toho příběhu tu v tvém srdci bude ještě dlouho potom. Trochu mě mrzí, že nemá další díl, ale teplo v srdci vždy když si vzpomenu na příběh je nepopiratelné.

14.10.2021 4 z 5

Rudá jako rubín Rudá jako rubín Kerstin Gier

Tuto trilogie jsem si opravdu zamilovala, ze začátku mi to trochu přijde jako enemis to lover. V příběhu je mnoho zvratů, které opravdu nečekáte. Cestování časem což mě jako člověka co má rád sci-fi a fantasy hodně baví.

14.10.2021 5 z 5

Holubice a had Holubice a had Shelby Mahurin

Takže.. Knihu jsem přečetla jedním douškem, milovala každou chvíli kdy Lou a Reid měli kočkomyší války, je tam rozhodně hodně nečekaných zvratů, které vám nedají spát. Knížka se zařadila mezi jedny z nejoblíbenějších vůbec, ale konec až moc zrychlený, něco na co čekáme celou knihu je za 20 stránek konec? Docela mě mrzelo, že nám autorka nedala lepší popis tajemného a obávaného čarodějnického místa.

13.10.2021 5 z 5

Papírová princezna Papírová princezna Erin Watt

(SPOILER) Miluji tuto knížku, není nic lepšího ️. Krásná dívka tančící u týče svému budoucímu opatrovníkovi? Dáme a pánové slyšíte dobře, přesto toto se dozvíte už na zhruba 15 straně. V příběhu najdeme hodně vulgarity, zvratů a překvapení, ale také romantiky. Kdyby Bůh měl stvořit jenom pár nádherných mužů rozhodně by všechny místa obsadili Royalovi. Milostná linka mezi Ellou a Reedem je krásná, pomalá a uvěřitelná, jak by se ti to dva nemohli do sebe zamilovat? Autorky, krásně dokážou vtáhnout do knihy a díky jejich popisu si vše dokážete krásně představit. Moc děkuju, že tyto knihy vznikly, patří mezi mé neoblíbenější

11.10.2021 5 z 5