Dektor11 Dektor11 komentáře u knih

Visio in Extremis Visio in Extremis Miroslav Žamboch

Jste hlupaci :D Nedokazali ste pochopit hlvni zapletku pribehu (bez ktere je to opravdu ponekud nelogicke) A drzkujete tu jak je to spatne..... Pprecte to znova a premejslejte.
Je to perfektne promyslene a vsechno sedi. Ale musite pochopit tu HLAVNI ZAPLETKU.

18.06.2016

Visio in Extremis Visio in Extremis Miroslav Žamboch

To jsem opravdu jediny kdo odhalil skrytou zapletku ? Jsem opravdu jediny kdo pochopil proc je Matias silnejsi nez by me byt? Nenarodil se za tricetilete valky. Jeho telo je 1600 let stare. Nepamatuji si jmeno toho upira ktery si udelal zakladnu v cesku, s kterym pak matias spolupracoval. Ten upir byl prastary, 1600 let. Pritom byl mnohem slabsi. Proc? Kdyz mu tehdy Tizoc usekl hlavu, tak se dve casti jeho tela nespojily. Hlave dorostlo telo (Prastary upir s mnohem mladsim telem, proto byl slabsi) a z tela dorostla hlava (novy upir s prastarym telem,Matias. Proto byl silnejsi nez by mel byt.) Po te oba nekolik set let zili jako zver. Vzhledem ke stari to te "hlave" myslelo lepe nez matiasovi a neco malo si z toho pamatuje. Zatimco matiasovi se povedlo ziskat nad sebou kontrolu az v te 30 tilete valce.

18.06.2016