Dennynka komentáře u knih
Pro úplné začátečníky nejspíš užitečná, jednoduše napsaná kniha. Ale pro někoho, kdo má už něco načteno o efektivní práci a osobním rozvoji, tam toho moc nového není. Pro pokročilejší doporučuji knihu Usnadněte si práci od Carson Tate :)
A skvělé motivující video na téma snížení překážky pro slona: https://youtu.be/TQMbvJNRpLE
Pohádkové pohlazení po dušičce :) Čtivě napsáno, nádherný příběh a spousta krásných myšlenek do života. Autorka vytvořila jedinečné město plné kouzelných zvláštností, do kterého se ráda znovu vrátím :)
Opravdu zbytečné mrhání papírem i časem. Bohatě by stačila jen titulní strana - "Dělejte jedno po druhém" - víc vědět nepotřebujete. Pokud chcete praktické rady jak na singletasking, pak doporučuji knihu Usnadněte si práci od Carson Tate :)
Na tuto knihu jsem se opravdu těšila. Ze začátku jsem se ale do knihy nemohla začíst, vadilo mi, že je psaná jako dopisy a dokonce jsem přemýšlela, že ji odložím a nedočtu. Pak jsem se ale dozvěděla, že Laurel skrývá tajemství. Takže jsem četla dál a dál a jsem vážně ráda, že jsem se tak rozhodla. Na titulní stránce je uveden komentář Gayle Formanové: "Milá Avo, tvoje kniha mi zlomila srdce a jednotlivé kousky zase slepila dohromady." Zpočátku jsem tento výrok nechápala a ke knize mi neseděl. Nyní ale nemůžu než souhlasit. Myslela jsem si, že pokud knihu dočtu, nebudu z ní mít moc dobrý pocit nebo nějaký zážitek. Ale teprve když jsem dočetla poslední stránku, došlo mi, že na příběh Laurel už nikdy nezapomenu - budu jej nosit v srdci. Zlomil mi srdce a jednotlivé kousky zase slepil dohromady...
Vynikající kniha, která pomůže nejen každému introvertovi pochopit sebe sama a příjímat se takový, jaký je, ale díky ní mohou také extroverti vnímat, že někteří lidé kolem nich nejsou "divní" - jsou to prostě introverti, jejichž povaha má také své výhody. Všichni povinně přečíst! :)
Naprosto úžasná kniha! :) V dnešní době anorexie a bulimie by měla být povinná pro ženy každého věku. Vše je jednoduše, srozumitelně a jasně popsáno. Cameron popisuje nejen zásady správné výživy společně s příklady a tabulkami, ale především nás učí milovat své tělo - a to je to nejdůležitější, co se v životě musíme naučit :)