diana1217

Tento díl byl podle mě zatím nejvíc drsný a krvavý. Chvílemi dost nechutný, ale zároveň napínavý jako vždy. Vztah Anny a Charlese byl v této knize víc řešený, a i milostných scén v ní bylo víc. Konec byl pro mě uspokojující. Jdu na další díl.

Tento díl mi přišel spíše jako díl pro představení postav a vysvětlení politiky vlčího světa. Zároveň ale nechyběla akce ani napětí. Vážně jsem byla na konci překvapená tím jak to dopadlo.

Povedený příběh o vlkodlacích. Chvílemi sice trošku nudný, ale zároveň si vše dokážu živě představit a nedokázala jsem se od knihy odtrhnout. Pokračuji na další díl.

Styl knihy mě vůbec nezaujal. Když jsem si jí koupila, tak jsem netušila, že půjde pouze o jakýsi deník čarodějnice, ve kterém popisuje svůj dlouhý pro mě nezáživný život. Kdybych si to zjistila dopředu, tak bych si jí určitě nekoupila.

Jedna z nejhorších knih co jsem v poslední době četla. Dostat se alespoň do půlky bylo utrpení a zbytek prostě nezvládnu. Námět by teoreticky byl i dobrý, ale neustálé používání slova duw mě akorát rozčilovalo a místo romantického příběhu jde spíše o pochmurný příběh s neustálou přítomností smrti a zla. Znovu se k této knize určitě vracet nebudu.

Skvěle napsaná a velice zajímavá série. Nechybí krásné kamarádství, láska, strašidelné scény a překvapující zvraty. Rozhodně přečtu znovu.

Zprvu trochu matoucí kniha, ale potom se příběh rozjel, a rozhodně stál za přečtení.

Skvělá série, pokud vám nevadí, že další díly najdete jen v angličtině. Určitě ale stojí za to.

Velice překvapující a poutavá série. Pokračovala jsem i dalšími díly, a opět nezklamaly. I když už dopředu víte jak to dopadne, tak cesta ke konci je rozhodně vzrušující a plná překvapení.