Dietwithstyle komentáře u knih
Četla jsem již kdysi první tři díly, zhruba před 8 lety a teď jsem hledala nějakou oddychovku na dovču, tak jsem sáhla po prvním díle, který mám doma v knihovně. Pořád mě to baví a pořád je to vtipný, takže si asi postupně přečtu všechny díly. Není to žádná duchaplná kniha, ale na relax poslouží dobře :)
Knihu jsem si brala na dovolenou a byla to oddechovka, ale zároveň řešila několik velmi důležitých témat - duševní zdraví a vztah dětí a rodičů. Četla se opravdu moc dobře a přinesla zajímavý pohled na věc z několika stran. Určitě doporučuji k přečtení.
Nejprve jsem se nějak nemohla začít, potom mě to chytlo a v poslední třetině knihy se konečně dostal příběh do fáze, kdy mě opravdu zajímalo, jaký bude konec. Fajn kniha na oddech, ale Kinsella to umí i líp..
U knížek téhle autorky se opakuje takový typický vzorec - hlavní hrdinka, která nemá zrovna nejjednodušší život a během příběhu projde značným vývojem, více či méně komplikovanější milostný příběh a zápletka z pracovního prostředí. A i když člověk tak trochu čeká, co přijde, stejně si knihu užije. Aspoň já to tak mám. Nic, co by mi vyrazilo dech, ale fajn oddychová knížka, která se hezky četla. A konec přece jen trochu nečekaný :)