Jak mě překvapíš? přehled

Jak mě překvapíš?
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/416489/bmid_jak-me-prekvapis-4YT-416489.jpg 3 64 64

Po deseti společně prožitých letech mají Sylvie s Danem útulný domov, práci, která je baví, krásná dvojčata a tak bezproblémovou komunikaci, že dokážou za sebe dokončovat věty. Mají šťastné manželství a domnívají se, že toho druhého znají dokonale. Když před nimi lékař nadhodí možnost, že by mohli spolu prožít dalších šedesát osm let..., propadnou panice. Rozhodnou se osvěžit své manželství tím, že se budou vzájemně překvapovat. Ale jejich projekt Překvap mě – od neočekávaných dárků přes překvapivá setkání v restauraci po budoárové fotografie – přináší řadu lapálií s katastrofálními nebo komickými následky. Překvapení se postupně mění v šokující pravdu. A když vyjde najevo dávný rodinný skandál, začnou oba přemítat, jestli se doopravdy znají tak důkladně. Sophie Kinsella nám svým barvitým líčením excentrických postav, pronikavým pozorováním a osobitým vtipem nabízí portrét manželství, humorný i dojímavý, se všemi jeho složitostmi a příjemnými i komplikovanými stránkami. Kniha poukazuje na to, že i velmi blízcí lidé mívají tajnou komnatu, která si zaslouží objevit.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , BB art

Surprise Me, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak mě překvapíš?. Přihlašte se a napište ho.

anawi
20.01.2025 2.5 z 5

Autorku mám ráda a proto mě tato knížka zklamala. Brzy nebudu vůbec vědět,
že jsem ji četla. Hlavní hrdinka mi nebyla sympatická.

cukrovka
13.01.2025 3 z 5

Autorka to umí určitě lépe. Tento příběh mě opravdu nezaujal a hlavní hrdinka mi byla dost nesympatická. Nepochopila jsem, proč začali řešit co bude s jejich vztahem, když spolu budou mnoho let. Vždyť dle autorky měli perfektní vztah. To se přece řeší pokud něco skřípe. Jinak je to oddechovka u které nemusíte přemýšlet.

yonda
28.11.2024 2 z 5

Autorku mám docela v oblibě, ale tentokrát zklamala. Ty dvě hvězdičky jsou za posledních cca 40 stran.

Knižní novinky (16. týden)

12.04.2020

Knižní novinky (41. týden)

06.10.2019

Kniha Jak mě překvapíš? v seznamech

v Mé knihovně107x