dikobraz komentáře u knih
Vacsinou nemam rad, ked je detektivka tak zdlhava, ale tu mi to vôbec nevadilo. Opat skvele.
Skvela kniha. Velmi sa mi pacila. Koniec bol sice predvidatelny, ale tentokrat mi to vôbec nevadilo. Ideme na druhu v serii.
Absolutna top kniha! A podla Sarah som dal meno svojej dcerke. Milujem tuto knihu!
Skvele zakoncenie jednej serie. Skoda, ze nie su dalsie. Sice nesmrtelna partia, ale tak nejak som si na nich zvykol. Skodaaaa!
Pre mna jasna jednotka od Puzza! Tak dobre deprimujucu knihu som uz dlho (ak vobec) necital! Uzasne! Dal by som aj desat hviezdiciek!
No, toto by som uvádzal ako romantická blbosť. Pretože pár prvkov sci-fi tam je, ale viac-menej sa stále rieši len vzťah dvoch ľudí. A z Tris spravila autorka jednoznačne osobu hodnú zavretia na pozorovanie. Jej správanie bolo absolútne psycho. Ak by sa tak človek správal v skutočnosti, tak potom konec. Neeee, celé zlé! Jednotka ušla, lebo tam bol výcvik, atmosféra mesta v budúcnosti. Ale toto? Toto bol romantický blábol. Tak ma už dlho žiadna hlavná postava nevytáčala. Jediné, čo ma donúti čítať tretiu časť bol záver. Ale ak to zas bude na prvých stránkach len duševné vyplakávanie Tris, tak to bude jedna z mála kníh, ktorú odložím a nedočítam. Pretože tých psychostavov a správanie ako šesťročné nafetované dievča, to už bolo moc. Škoda, potenciál bol obrovský, ale autorka si asi liečila nejaké stavy z detstva.
Skvela atmosféra, skvelý námet. Ale, koniec musel byť vysvetlený v epilógu. Ináč sa nedá zistiť, kto to bol. A to pokazilo celý dojem. Buď to mala nechať otvorené alebo záver spraviť tak, aby bolo jasné, kto to bol. Škoda.
Toto je prvá kniha, kde musím povedať, že film je oveľa lepší. Neviem, možno bola chyba, že som film videl prvý. A na knihu som sa veľmi tešil, ale sklamanie bolo dosť veľké. Skúsim to ešte raz, tentokrát opačne, najprv kniha a potom film. Ale myslím, že názor nezmením. Škoda, potenciál bol obrovský.