Dikyld Dikyld komentáře u knih

Pod vlivem Jupiteru Pod vlivem Jupiteru Gary D. Schmidt

Kniha se mi líbila, zajímavé téma, ale popravdě? Konec se dal daleko lépe napsat. Přišlo mi, že autor (i když to je kráka knížka) to strašně usekl. Nevím jak ostatním, ale toto mi celkem vadilo, protože začátek a konec jsou nejdůležitější části příběhu - začátek vás do děje vtáhne a konec zase vyplivne. Teď ještě jak příjemné to vtáhnutí a vyplivnutí bude? To už je na autotovi.

13.09.2017 4 z 5

První konec První konec Lauren James

Úžasná kniha o nekonečné lásce, ke které nemám co dodat. Snad jen to, ze kdo jí alespon nezkusí, dělá chybu.

14.06.2017 5 z 5

Dárek z pravé lásky: Dvanáct zimních políbení Dárek z pravé lásky: Dvanáct zimních políbení * antologie

Kniha hezká, čtivá, ale zase záleží na autorech. Popravdě nejvíce se mi líbila od Rainbow Rowell a S. Perkins, ty byly dokonalé. I ostatní se mi hrozně líbily, ale nejslabší mi přišlo Cos to sakra provedla, Sophie Rothová?, Záskok za Santu a Krampuslauf. Prostě mi nepřišly nějak hezky zpracované.
Jinak velmi povedená knížky :)

21.05.2017 2 z 5

Čemu jsem věřila Čemu jsem věřila Huntley Fitzpatrick

Momentálně čtu i Můj život u sousedů a abych řekla pravdu, je to o něco lepší než tohle :/. Jinak ale super knížka, jen mi trochu vadilo, že se tam nic moc nedělo, ale jako oddychovka super :)

30.09.2016 4 z 5

Měsíc v sedle Měsíc v sedle Lauren St John

Miluji tuhle knížku stejně, jako trilogii Kůň za dolar a vřele doporučuji nejen tuhle knihu, ale i ostatní knihy od této báječné autorky.

Jako blesk Jako blesk Lauren St John

Jak jsem u minulých dílů říkala, nejúžasnější trilogie všech dob! Člověk si u tohoto dílu hodně pobrečí, pokud je citlivka, jako já. Velmi mě překvapilo to s tou dodávkou a paní Smithovou, ale nebudu napovídat ;). Jedním slovem: dokonalé.

Kůň za dolar Kůň za dolar Lauren St John

Čekala jsem od této knihy všechno, ale opravdu jsem nečekala, že mě až tak mile překvapí! Už od první stránky jsem četla se zatajeným dechem, jak to bude dál a když jsem to dočetla, musela jsem to číst znovu. Opravdu vřele doporučuji, protože je to snad nejúžasnější trilogie a kniha, co jsem kdy četla.

Klan koní Klan koní Live Bonnevie

Tato kniha se ve mně velmi poznamenala a přemýšlím, že to nechám přečíst i mojí kamarádku, co se ke koním chová stejně, jako Amanda na začátku.

19.06.2016 5 z 5