dikyna komentáře u knih
Od toho se nedá odtrhnout. Pořád se něco děje a za chvilku je to úplně jinak. Super čtení. Doporučuji přečíst.
Naprosto super čtení. Nevím proč jsem to odkládala. No Tillie si prošla fakt peklem. Co všechno zažila,no mazec. Dokonce jsem i brečela.
Tenhle díl byl lepší než první. Dost emotivní,ke konci i slza ukápla.
Prostě wau ????. Mám ráda tyhle pohádky,můžu si pěkně prožívat s nima tu úžasnou pohádku a odplout od reality ???? a o to přeci jde. Mě se to moc líbilo a Ryder byl prostě úžasný ????
Mám ráda knihy s mafii. Tohle byla skvělá kniha,četla se sama. Leka byl zlatíčko a Bitsy byla super. Za mě skvěle čtení.
Prostě wau. Po dlouhé dobe mě knížka vtáhla do děje. Bylo to super, nešlo přestat. To jejich popichovani ????. Reed byl prostě miláček. Taky jsem si pobrecela.
Byla jsem mile překvapená. Kniha se četla sama. A ten konec jsem teda fakt nečekala,ten mě teda překvapil.
Hodně moc smutná kniha od začátku, ale určitě stojí za přečtení.
Super kniha, líbí se mi, že se dozvíte jak probíhá dal život lidí i z minulé knihy. Oba si prošli hrozný životem, měli spoustu nástrah a nakonec to oba zvládli. Nemohla jsem se odtrhnout od knihy. Těším se na další.
Super kniha, pořád se něco dělo. Nešlo se od knihy odtrhnout. Těším se na další.
Moje 3ti kniha od Sabiny a opět nezklamala. Byl to opravdu, krásný a smutný příběh. I slza ukapla. Příběh opravdu ze života. Určitě doporučuji přečíst. A těším se na další knihy této autorky.
Super oddechovka na dlouhé večery. Ten konec byl tak sladký.
Kniha se četla sama. Je zajímavé si přečíst život i z mužského pohledu a zažívat s ním ty problémy a zamilovanost. Občas mi bylo líto Tea, jak všechno obrací hned k horšímu, ale Erik byl miláček. Určitě stojí za přečtení.
Druhá kniha této skvělé autorky.Kniha se mi moc libila,opravdu ze života.Vtáhne vás pěkně do děje a nejde přestat číst,dokud není konec.Těším se moc na další knihy této autorky.
Kniha super, začátek byl takový akční a konec už moc sladký. Ale stojí za přečtení, romantiky není nikdy dost ????
Krásná knížka a Matylda byla úžasná až do konce. Trošku mě šokovalo jak to s ní a Finnem skončilo.Doporučuji ke knížce i kapesnicky. Těším se na její další knížku.
Uzasnej pribeh,slzy tekly.Doporucuju precist.Ja se vzdycky do knizky tak vziju,obdivuju ti co to dokazou takhle napsat.Proste knizky miluju.
Krasny.Nekdo treba rekne,ze ne,ale pro me je to krasny pribeh.Hodne smutku,ale o tom je zivot a nekdo ho ma docela dost kruty.Za me uzasny.