Hranice nevinnosti přehled

Hranice nevinnosti
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/229758/bmid_rosemary-beach-hranice-nevinnosti-b6N-229758.jpg 4 779 779

Rosemary Beach série

1. díl >

Chceš to, co bys neměl mít… Je jí teprve devatenáct. Je to dcera jeho nového otčíma. Je stále naivní a nevinná, protože uplynulé tři roky strávila pečováním o nemocnou matku. Ale pro čtyřiadvacetiletého Rushe Finlaye je ona ta jediná věc, která je tabu. Peníze slavného otce, matčino zoufalství vyhrát jeho lásku a jeho šarm jsou tři důvody, proč mu nikdy nikdo neřekl ne. Blaire Wynn opustila malý farmářský domek v Alabamě poté, co jí zemřela matka, a přestěhovala se k otci a jeho nové ženě do rozlehlého domu na pláži na Floridě. Není připravená na změnu životního stylu a ví, že do tohoto světa nikdy nezapadne. A pak je tu její nevlastní bratr, se kterým ji táta přes léto nechal, zatímco se ženou utekl do Paříže. Rush je stejně tak zkažený, jako je úžasný. Dostal se jí pod kůži. Blaire ví, že pro ní není dobrý a že nikdy nikomu nebude věrný. Je znuděný a má tajemství, které by Blaire neměla nikdy odhalit, ale i když tohle všechno ví… Blaire do toho možná spadne příliš hluboko.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Yoli (ČR)

Fallen Too Far, 2012

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hranice nevinnosti. Přihlašte se a napište ho.

Pája699
07.11.2024 4 z 5

Hodně jednoduchý příběh, ale přesto jsem si ho užila na max. Autorka nám to prostě naservírovala tak, jak to prostě je :-) Žádné okolky a zbytečná omáčka kolem.

Děj krásně plynul…milý, zajímavý a tak trošku naivní….ale i tak mě to donutilo sáhnout hned po druhém díle .-) kde doufám se dozvím více o vedlejších postavách, hlavně o jejich charakteru. V tomto díle moc prostoru nedostali…

Nan…..bože, ta holka je nesnesitelná :-D Trošku se bojím, že mi bude pít krev i v dalším pokračování.
Tato rozmazlená princezna, by si měla uvědomit, že svět se netočí jenom kolem ní!

Blaire…taková čistá duše, která mi hned přirostla k srdci. Je jí teprve 19 let a život se s ní opravdu nemazlil a to věřím, že jí další životní zkoušky ještě čekají.

Ruch, bohatý náfuka, ale jak jinak, než nakonec i sympaťák .-)

Majuš333
16.09.2024 5 z 5

Keďže som zhltla sériu 'Existence', zažiadalo sa mi ešte niečo od Abbi :) Je škoda, že zo série 'Rosemary Beach' boli vydané len prvé tri časti :(
A uvedomujem si, že je to pre inú vekovú kategóriu, ale sú to knihy mojej mladosti a aj keď sa k nim vrátim tisíckrát, vždy si ich užijem rovnako a môj vek tu nehrá žiadnu rolu :)

E.T.007
04.11.2022 ztráta času

Trápne, bezduché, úplne o ničom. Len samé klišé, ktoré bolo použité v už XY príbehoch.

On ťažký frajer a kurevník. Ona hlúpa naivka. A akože neuveriteľná príťažlivosť medzi nimi, ktorá vedie k láske. Lenže ani tú príťažlivosť a už vôbec nie vrúcne city som autorke ani na sekundu neuverila.

NEODPORÚČAM!!!!

Kniha Hranice nevinnosti v seznamech

v Přečtených1 217x

láska smrt pro ženy rodina romantika sirotci Florida rodinná tajemství

Abbi Glines
americká, 1977