Domčik komentáře u knih
Dobrá oddechová pro pobavení, i když předchozí dva díly mi prisly mnohem lepší. U některých scén jsem se docela dobře bavila. I když teda ten závěr s letadlem mi přišel přitaženy za vlasy. Jsem ráda, že jsem přečetla, pobavilo to, ale čekala jsem od toho více.
U knihy potřebuji, aby mě po prvních stránkách přibeh vtáhl a já si řekla jo!, to bude ono. Tady se to nestalo a vůbec jsem si říkala, zda to mám dočíst. Díky bohu, že jsem knihu dočetla! Nádherný, příběh plný lásky, citu, i když smutný. Závěr jsem tedy oplakala.
Uznávám, že se mi příběh líbil. Možná byl trošku přitaženy za vlasy, ale bavilo mě napětí, které kniha neustále udržovala. Též vykreslení hlavní postavy a jejích pocitů. Chvílemi mi ale vadila jakási kostrbatost. Ve výsledku jsem ale spokojená, kniha se četla rychle.
Kdo nechce nad něčím přemýšlet a nechat se strhnout humorem, je to ideální. Milé, chytlavé, moc hezké.
Jako sice hezke, ale. Ano, oddychové, romantické, ale v některých pasážích jsem se modlila, aby byl už konec. Když bych se zachumlala do deky, jak kniha uvozuje, tak asi usnu. Jsem ráda, že jsem přečetla, ale žádný velký dojem na mě kniha neudělala. Až na Alexe, ten ul u mě zachraňoval. ???? Předchozí knihy mnohem lepší.
Za mě teda skvělé a doporučuji! Neustále mě to nutilo číst, abych se konečně dozvěděla gro příběhu. Obětovana noc, ale stala za to. Hezké uvědomění, že ne vše je tak hezke, jak to může na první pohled vypadat.
Kniha splnila moje očekáváni. Přesně takový příběh jsem hledala. Nikdo neví, kdy se mu život otočí naruby. Druhá půlka knihy plná citu a lásky. Nicméně kniha se povedla, vřele doporučuji!
Asi jsem příběhů od dua přehlcena. Tuto knihu jsem četla jako poslední ze všech jeho vydaných. Příběh jako tradičně dobrý. Baví mě, jak ubíhá, ale uznávám, že jsem se těšila na konec, až to budu mít za sebou. Oceňuji závěr a vysvětlení situace s manželkou a dcerou Joony, který byl vlastně pro mě stěžejní a dovysvetleni ostatních dílů. Jinak samostatně kniha super, nic překvapivého.
Nějak nevím, co si myslet. Jako jedna z mála knih má nádherný přebal, to mě nalákalo hned. Oceňuji počet stránek, ale nějak mi přišlo, příběh plul tak nějak po povrchu. Příběh hezký, krásně se to četlo, i když smutný, ale čekala jsem od toho více. Chyběl mi ten pocit, kdy mě kniha vezme za srdce a další dny budu na ni myslet. Tady jsem to přečetla, pěkné, ale nějak to na mě nezapůsobilo tak, jak jsem dle reklam očekávala. Ale jinak za přečtení stojí.