Domisek1 Domisek1 komentáře u knih

Modlitba za Černobyl – kronika budoucnosti Modlitba za Černobyl – kronika budoucnosti Světlana Alexandrovna Alexijevič

Rychle se četla

19.12.2019 3 z 5

Tma Tma Jozef Karika

Strašnej blábol ... ani jsme ji nedočetla. Nedalo se do ní ani začíst. Nic horšího jsme snad ani nečetla..

28.10.2019

Tajemství sídla Craven Manor Tajemství sídla Craven Manor Darcy Coates

Kniha byla skvělá. Rychle se čte . Nejde se od ní odtrhnout. Napínavá i strašidelná což mě bavilo. Těším se na další vydání.Doufám že bude taky tak dobrá.

14.10.2019 5 z 5

Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Kniha se četla opravdu jedním dechem ale nebyla tak strašidelná jak jsme si myslela a čekala..

30.08.2019 5 z 5

Freddie Mercury Freddie Mercury Peter Freestone

Stále si kladu otázku proč ? Proč tak báječný člověk s úžasným hlasem musel tak dopadnou. Čtení o něm je k nezaplacení. Knihy o něm co jsem četla,přečetla jsme je jediným dechem..

15.06.2019 5 z 5

Freddie Mercury - The King of Queen Freddie Mercury - The King of Queen Laura Jackson

Další perfektní kniha která se čte sama.

30.05.2019 5 z 5

Strach Strach Jozef Karika

Celkem zajímavé čtení.

29.04.2019 3 z 5

Trhlina Trhlina Jozef Karika

Přečtená jedním dechem.

11.04.2019 5 z 5

Královská kuchařka Freddieho Mercuryho Královská kuchařka Freddieho Mercuryho Peter Freestone

recepty jsou supr . Pravidelně zní vařím..

11.04.2019 5 z 5

Freddie Mercury: Bohémská rapsodie jednoho života Freddie Mercury: Bohémská rapsodie jednoho života Lesley-Ann Jones

Moc pěkně napsaná kniha. Mnoho se dozvím.fascinující už od začátku .Čte se defakto sama..