Drábuska Drábuska komentáře u knih

Úzkosti a jejich lidé Úzkosti a jejich lidé Fredrik Backman

Chtěla jsem se zasmát a sáhla po této knize. Právě jsem ji dočetla a musím říct, že takový nářez emocí jsem nečekala. Kniha je vtipná i dojemná a zároveň nutí člověka k zamyšlení. Bavilo mě spojovat všechny uzlíky souvislostí jednotlivých postav. Myslím, že každý Blbec se v tom najde :-) Byla to má první kniha od F. B. a jistě ne poslední. Děkuji.

12.10.2023 5 z 5

Povídky malostranské Povídky malostranské Jan Neruda

Tak jsem se i já díky čtenářské výzvě dostala k Povídkám malostranským a říkám si, kéž by mě byla bývala povinná četba bavila před dvaceti lety tak jako teď. Mohla jsem maturovat za jedna! Všechny povídky, radost pohledět a Figurky jako třešinka na dortu. Moc jsem se bavila :-)

05.08.2017 5 z 5

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Kniha se mi líbila, je velmi čtivá a napínavá. Vítám, že je psaná z pohledu tří osob a překvapilo mě, že hlavní postava není vynášená do nebes, jako to bývá, ale že je normální, ošklivá, tlustá alkoholička s životem na hraně...

10.07.2017 4 z 5

Moje milá smrti Moje milá smrti Veronika Hájek Hurdová

Velmi silná a inspirativní kniha s příběhem, který by leckoho položil. Paní Veronika se s osudem poprala po svém a dává nám v knize nahlédnout do svého nitra. Kniha se mi dostala do rukou zcela náhodou a jsem moc ráda, že si ke mně našla cestu.

19.12.2017 4 z 5

Příšerné příběhy vánoční Příšerné příběhy vánoční Chris Priestley

Pěkně mrazivá vánoční jednohubka :-)

24.12.2018 4 z 5