ejerabko komentáře u knih
Pro mě se jednalo o první knihu tohoto žánru. Od pocatku me kniha vtahla do děje, ale přesto se mi četla pomalu. Tuto knihu bych osobně určitě nenazvala ctivou???? Jak již bylo napsáno v predochozich hodnocenich, poslední třetina knihy byla o poznání strhující. Bohužel se mi nepodařilo odhalit hlavní zápletku a o to překvapující pro mě byl závěr knihy ???? Desivou atmosféru knihy dokreslila i naše 20leta sousedka, která bydlí o patro výše. Vzhledem k papírovým stěnám našeho cihloveho domu a její zálibě často ječet, mi do ponure atmosféry večerního čtení vnesla i zvukový doprovod ???? Celkove hodnotím své první setkání s tímto žánrem 5* ????
Knihy ve mne prilis casto emoce nevyvolavaji... u teto knihy tomu bylo prave naopak...citila jsem hruzu z te bezmoci, beznadeje a zdanlive bezvychodne situace. Clovek si uvedomi, ze se tento pribeh muze odehravat opravdu i v reánem zivote...V nekolika momentech jsem se opravdu musela premahat pokracovat ve cteni dal a prekonat znechuceni...skvele a ctive napsana kniha, ktera patri rozhodne mezi nejlepsi knihy daneho zanru, ktere jsem kdy cetla. Nevim, jestli se mam tesit nebo bat dalsi autorciny knihy, ktera je pry jeste podarenejsi :-)
Přestože komiksy nejsou můj oblíbený typ knih, tak v případě série Zámek a klíč musím změnit názor. Knihy byly od pvního dílu napínavé a vůbec jsem se od čtení nedokázala odtrhnout :-) Tak, jako už psal někdo přede mnou, je škoda, že se klíčům v pozdějších dílech nevěnovala taková pozornost. S přibývajícím množstvím klíčů jsem se začala ztrácet v jejich vlastnostech a schopnostech. Ale celkově jsem ze série naprosto nadšená a ke knihám, ač to nemám ve zvyku, se určitě vrátím ;-)
Ač kniha není mým preferovanym žánrem,moc se mi líbila. Kladně hodnotím i styl,kterým je kniha napsaná. Krátké,jasne kapitoly prolozene emaily,SMS,poznámkami atd. Přestože v odhalování konců příběhů příliš dobrá nejsem (podařilo se mi to pouze u jedné), od třetiny knihy mi bylo jasné,jak to celé asi dopadne. A taky že ano. Ale i přesto se mi moc líbila a hodnotím 4/5
Perfektní a čtivá knížka. Od začátku knihy už jsem sice tušila,že to skončí nějak na tento způsob, ale ani to mi nevadilo a mých očích knize neurvalo na zajímavosti... Kniha,tak jako předchozí díly, zaujala od začátku do konce... Neustále se něco dělo... Neobsahovala žádné nudné, zdlouhavé a popisné části, což velmi oceňuji... Autor za mě opět potvrdil,že je skvělým spisovatelem a patří mezi mých pár nejoblíbenějších ????
Mé očekávání nebylo příliš velké,ale kniha velice příjemně překvapila. Čtivé,poutavé,poučné,dobře napsané... Přečteno jedním dechem. Mrzelo mě, že příběhů není více..
Kniha se cetla velice dobre,od zacatku jsem se ani chvilicku nenudila...Bohuzel me ale zklamal konec a zustalo zde pro me jeste nekolik nezodpovezenych otazek...
Od knihy jsem cekala vice... 2/3 knihy byly opravdu zdlouhave,popisne a bez akce... posledni 1/3 v mych ocich knihu zachranila... ovsem kniha jako celek mi v pameti urcite prilis dlouho nezustane :-/
Skvele napsana, čtivá knizka, kterou jsem precetla jednim dechem tak, jako Manzele odvedle...Bohuzel me zklamal zaver :-(