Ekniha. Ekniha. komentáře u knih

Na trestnej lavici Na trestnej lavici Teagan Hunter

(SPOILER) Bol by som prekliaty klamár, keby som tvrdil, ze neumieram túžbou natiahnuť ruku a dotknúť sa jej.
Ale nemôžem
Dopekla skutočne nemôžem …
————
Na trestnej lavici Teagan Hunter / Sin Bin
Carolina Comets 4
10/5*
Goodreads : 4,00*
———-
Jedna z najlepších hokejových sérii a tento pár je perfektný..
… nahodne stretnutie… dvaja neznamy.. mala to byt iba jedna noc..
Žiadne záväzky …
Začína to sľubne že? Ale čo ak sa z neznámej vykľuje vlastne neter jeho trénera a jeho manažérka a viete čo je horšie? zákaz vzťahov na pracovisku..
No každý ale vie že zakázané ovocie chuti najviac
———
Zahrávam sa s ohňom , viem to len akosi nedokážem prestat
———
Zhltla som im všetko .. úplne všetko ! ta ich chémia na začiatku ..to ako jeden druhému odolávali.. napätie..každé jedno spoločne stretnutie kedy museli predstierať že sa vlastne nepoznajú … až po nútenú spoluprácu ..
Mám jednu podmienku
Budeš to ty…
———-
Romanticka linka je neskutočná ,
Pohlad Smitha na Emíliu kedy budete citit všetko … ako by sa pozeral na mna a keď ta nahromadená žiadostivosť vybuchne? ..a počkajte keď bude žiarliť
A rozhodne neverte nevinnosti tejto ružovej obálky
Čo… čo to robíš?
Pripomínam ti komu patríš…
———
Emília je boži máme tu age gap a ta holka si rozhodne nenechá príležitosť stuchnut si do starca ohladne veku .. a Smith toho budete milovat ale keď sa objavi Owen držte sa
——-
Opäť sa tu stretavame s predchádzajúcimi pármi, táto prepojenosť nie je spolierova ale vy budete vedieť … a koniec ? Tak toto ta autorka rozhodne vie ako nalákať na nový pár

Jedna z najlepších hokejových sérii
Ig:ekniha

09.08.2024 5 z 5

Letná láska Letná láska Annabel Monaghan

Je čas zahodiť tepláky , doslova.. zavrieť kapitolu života kedy ste len prikyvovali… postaviť sa za seba
Čo vy viete kde na vás čaká láska? Možno vám toho pravého nakoniec vyberie pes…

Malé mesto.. skvele zoznámenie.. Pochopíte uvidíte .. známy neznamy.. a jedna dohoda …toto si viem predstaviť kľudne aj sfilmované..

Ethanove prevleky a to ako sa k Ali správal.. ako jej pomáhal.. aj napriek všetkému ako sa správali k nemu....proste on …..
Zabojujú za svoju lásku.. alebo prepadnú nejakej zaskatulkovanej minulosti..
—————
Vieš mám zásadu, že nepobozkam ženu kým mi nepovie pravým menom..
—————
Ethan je proste dalsi chlap na zozname .. taky medvedík .. ale ..počkajte ak bude v obleku.. pretože ak ho zastihnete ako advokáta nemáte šancu .. z medvedika sa stáva grizly a to iste platí aj pri Ali…

Dokonala letná romanca, ktorá ale možno nemá dátum spotreby?! ..
rozhodne áno tu zamilovanosť som im zhltla aj s navijakom …

28.07.2024 5 z 5

Zjizveni Zjizveni Emily McIntire

Retelling?! Jasné ze to chcem čítať .. tu máme retelling na levieho kráľa..tak poďme na to..ale

Asi pôjdem proti múru ale táto kniha ma rozpoltila.. normálne po dočítani som rozmýšľala či sa mi to páčilo alebo nie

Dark v každom smere.. čierna ako duša Tristana tak surové, drsné .. temné.. brutálne..

Normálne som čakala že Tristan je schopný všetkého aj ublížiť Sare
V tejto knihe to išlo so mnou ako na horskej dráhe.. začiatok super stred no a koniec to opäť vyskočilo

Dostaneme tu ozaj morálne šedeho darebáka so všetkým a bez pozlátka.. dostaneme odpovede pochopíme prečo ale miestami som mala pocit že Tristan je proste druhý Johny Wick

v konečnom dôsledku super ale viac sa mi páčil 1.diel

14.03.2024 4 z 5

Atlasov paradox Atlasov paradox Alexene Farol Follmuth

Musím povedať že keď som siahla po tejto knižke úplne som nevedela do coho idem.. čo očakávať o čo vlastne pôjde..
Už po pár stránkach sa tam že ale začali diať veci a tu nastal bod zlomu.. myslela som ze môžem zacat čítať 2. diel aj keď som nečítala prvý?! mega omyl.. Takze Atlasova šestka nesmie chýbať a ideme od začiatku

Na začiatku som mala menší problém s postavami ..veľa postáv na raz.. nejak si ich spojiť ale to sa rýchlo zmenilo

Poznáte Dark akadémiu? Alebo čítali ste? Normálne nechápem prečo nieje táto kniha vidieť viac

Všetko su sny.. pričarované prizraky.. kto si koho pricaruje je jeden kolotoč ..
Dobre sledujte a aj tak budete prekvapený.. čo kde kedy..
Animácie, ilúzie.. nie su magické su mágiou samotnou

Tristan, Dalton Atlas Libby, Callum budete chcieť vedieť viac..
Je celkom zložité tu niečo viac napísať aby som neprezradila niečo dôležité, ideálne ísť do tohto úplne na slepo.. ja som mala pocit že som v strede diania avengerov

Ale jedno je iste kto je tu ten “zly a kto dobrý..? Myseľ vás ovládne

PS: milujem tuto knihu už len kvôli ilustráciám.. moja prvá a proste krása

20.12.2023 4 z 5

Lore Lore Alexandra Bracken

.Ak kedysi boli hrdinovia, teraz su všetci preč. Zostali len príšery..

Máte radi mytológiu?

Tento žáner je mimo môj čitaci komfort ale ak sa do toho pustite,dáte novému šancu neviete prestať !

CadmisovciAchilesovci..AténaAristos na začiatku knihy máme super prehľad.. ku ktoremu som sa ja vracala.. pretože je pravda že som sa občas stratila..

Lovci bohov nesmrteľnosť boje legendamýty
Agon WOW kde začať .. toto vás strhne hneď od začiatku.. jedna akcia strieda druhu.. a Lore je neskutočná bojovníčka

Z vyhnanstva sa stane spojenectvo.. ale pozor komu verit! A s kym spojíte svoj osud..

Lore .. rýchla ..silna nebojacna.. temperamentná tu začína príbeh .. boj proti zlu.. proti bohom proti hnevu..

Tu viacmenej romantickú linku nečakajte i keď niečo tam bude :) a ten kúsok som ani nedychala Castor..Van.. týchto bojovníkov milujem

svet mýtov a bohov prichádza už čoskoro

budu okolo krúžiť na začiatku knihy som ju tam hľadala ale od polovice ani neviem ako sa to strhlo a neprestala čítať že mi ani nechýbala..

svet mýtov a bohov prichádza

30.11.2023 5 z 5

Diablo Diablo Michaela Brnková

Dobrý príbeh nemá koniec..
Pozor : Nenechajte sa oklamať touto farebnou obálkoua pripravte sa..

Vysokoškolské prostredie
Dark
mafia

Toto bolo čo?! Mateo co si to vyviedol?! omg! zhave sexi vtipne..
Ak máte radi príbehy z vysokoškolského prostredia hodna holka zly kluk Dark toto si užijete a počkajte si na Rómea a Julliet ..ale poďme od začiatku..

Žiadny hluchý úvod nečakajte pretože Mateo a Vivian to rozbalia od začiatku pretože no povedzme si na rovinu co Mateo chce to dostane .. Viv nemá šancu

Vivian aaaa tieto hrdinky milujem.. skvelá.. chce niečo sama..bez dozoru vyletieť z hniezda slobodu ale doslova narazí na Matea a tam niet inej cesty a tu sa doslova začína ich pribeh

Ale kým na začiatku som si užívala Diabla a anjela zrazu nastal boom v podobe Jareda.. ako hallo!!! Čože?! Môj psycho radar bol v pozore na 200%

myslela som že Diablo bol žhavy ale pozor autorka si s nami pohráva pretože ako príde na scénu Jared kniha vám doslova vybuchne chémiou .. a Jezisi ten koniec to ako fakt?!

30.11.2023 5 z 5