Na trestnej lavici přehled

Na trestnej lavici
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541411/bmid_na-trestnej-lavici.jpg 4 37 37

Carolina Comets série

< 4. díl

MAL BY SOM SA OD NEJ DRŽAŤ ĎALEJ. Emilia Andersonová je manažérka sociálnych sietí nášho tímu, v ktorom platia prísne pravidlá zakazujúce vzťahy so zamestnancami. Nezáleží na tom, že sme ich už omylom porušili – nemôžeme dopustiť, aby sa to zopakovalo. Navyše sa moje pôsobenie v NHL chýli ku koncu a toto je moja posledná šanca vyhrať Stanley Cup. Musím sa sústrediť na hru, nie na nejaké dievča, o ktoré ani nemám mať záujem. Je odo mňa o desať rokov mladšia. Je to neter asistenta trénera. A pracuje pre tím. Je pre mňa zakázaným ovocím… a teda je nemožné jej odolať. Viem, že túto hru nesmiem hrať… No vyzerá to, že mierim na trestnú lavicu.... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Zelený Kocúr
Originální název:

Sin Bin


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na trestnej lavici. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (7)

petusska01
09.09.2024 3 z 5

Ja mám veľmi rada tieto hokejové romantiky! A série obzvlášť lebo sa odzačiatku stretávame s tými istými hráčmi a ženami a to je také veľmi komorné a prítulné a príjemné a hlavne vtipné :) samozrejme, chalani spolu tvoria super partu a to si veľmi vždy užívam. Čo sa priamo týka Smitha a Emily je že no, tak ehm... ále dobre no. Emily je super, je vtipná, milá aj šikovná. Smith je starý - akože v mojom veku ale teda no nebudem si to brat osobne. Inak ako nejakú osobnosť tam až tak neprejavil, okrem teda toho že vie variť a prispel na detský tím...škoda ho. Inak to bolo ak trochu spicy, aj keď tie reči posteľové som mu až tak nežrala, ale fajn. Koniec bol taký v pohode. Celé to bolo také v pohode. Nejako ma to nechytilo za srdce ale nebolo to zlé. Proste séria a povinná jazda, by som to nazvala? Aj keď v rámci anotácie a celkovo ako sa spoznali a tak by som povedala, že sa z toho dalo aj viac vytrieskať. Až tak som nemala dojem takého napätia zakázaného alebo tak.

Bookish_Adria
28.08.2024 3 z 5

Máme tu už čtvrtý díl této skvělé hokejové senzace od známé autorky Teagan Hunter, která je touhle romancí známá a oblíbená.
Já ji přečetla za jeden den, ale dala jsem si čas na to všechno vstřebat. Po dvou týdnech musím říct, že si stále stojim za tím, že tohle byl vážně nejslabší díl z celé série.
Asi ti bylo dějem a postavami. Chyběl mi tam prostě ta vášeň a chtíč. (Nebo aspoň já ji necítila)

Další díl z této série Carolina Comets se zaměřuje na nejstaršího hokejového hráče Owena Smitha, který na mě vždy působil vyzrále a byla jsem na jeho postavu v tomto díle velmi zvědavá. I tak mě jeho příběh absolutně nezaujal. A za mě tato postava byla nemastná a neslaná.

Hlavní hrdinkou je Emilia, která je o deset let mladší než Owen což mi vůbec nevadilo. Ta věková hranice byla dle mého naprosto ideální a adekvátní.
I když šlo vidět, že každý mají v tomto věku úplně jiné priority a od života očekávají něco zcela jiného.

Bohužel Emilia mě jakož to hlavní hrdinka nijak neoslovila a ani si nezískala moje srdíčko. U Owena šlo aspoň vidět, že cítí nějaké city k ní, ale to už se nedá říct o Emilii.
U ní mi přišlo, že spíše jen vzpomínala na onu noc, kterou by si ráda zopakovala. Hodnoty svého života změnila a začala se soustředit čistě na svou kariéru.

Opět se tu setkáváme s celým hokejovým týmem a jejich přítelkyněmi, takže krásné shledání všech postav. Což já vždy oceňuji a ráda se k nim vracím a zjišťuji, kam se v životě posunuly.
Nesmí chybět humor, ale je tu v menších doušcích, než jsme zvyknutí z předešlých dílů.

Začátek příběhu začal zajímavě, ale od poloviny už to nadšení upadalo. Závěr byl trochu přeslazený, ale mně se to líbilo.

Em pracuje jako manažerka soc.sítí pro hokejový tým. Kdysi si užila nezávaznou noc s pohledným náhodným chlapíkem, protože byla čerstvě po rozchodu.
Neměla sebemenší tušení o koho se jedná. Strávili společně celý víkend, ale pak už se neviděli. No do doby než zjistili o koho jde. Na pracovišti je zákaz vztahů s kolegy. Přišla by tak o práci, kterou dlouhé roky buduje a to platí i o něm. Jenže dostane úkol, kdy musí udělat medailonek o onom hokejistovy. Owen nemá zájem sní spolupracovat, ale jak už to bývá nakonec se tak stane. Začnou se najednou všude potkávat. Něco mezi nimi proběhne a nakonec si musí vybrat co dál..
Stojí jim vztah za to, že si zničí kariéru na které tvrdě pracovali ?


Paja1709
26.08.2024

Tato série mě baví.Pekne nenáročné čtení. Ja jsem opět spokojená.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Na trestnej lavici v seznamech

v Přečtených38x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených4x
v Knihotéce61x
v Chystám se číst24x
v Chci si koupit4x