Chce sa mi s tebou m(a)ilovať přehled

Chce sa mi s tebou m(a)ilovať
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484055/bmid_chce-sa-mi-s-tebou-m-a-ilovat-ZSz-484055.png 4 111 111

Texting série

Je môj spolubývajúci... a bývalý frajer mojej najlepšej kamarátky. Keď na nástenku zavesím oznam, že hľadám spolubývajúceho, on je ten posledný, koho mám na mysli. Je tiež posledný človek na Zemi, s ktorým by som išla dobrovoľne bývať. No stalo sa. Sme spolubývajúci. Som si istá, že dokážeme spolunažívať bez toho, aby to bolo trápne, a som odhodlaná spraviť pre to čokoľvek. Nebude medzi nami nijaké sexuálne napätie, vždy keď sa jeden druhého dotkneme, nijaké motýle v bruchu, vždy keď si na hlavu nasadí tú blbú bejzbalovú šiltovku, a rozhodne nebudeme flirtovať cez správy. Caleb Mills nemôže byť chalan pre mňa. Je to bývalý frajer mojej najlepšej kamarátky. A to by bol odo mňa podraz... Však?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Zelený Kocúr

I Wanna Text You Up

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chce sa mi s tebou m(a)ilovať. Přihlašte se a napište ho.

Bookish_Adria
18.09.2024 5 z 5

Chcete si přečíst knihu, díky které se budete usmívat od ucha k uchu od samotného začátku až do úplného konce?

Tak jste tady správně. Pokud jste už od autorky něco četli, tak víte co očekávat, a pokud né, tak vřele doporučuji její knihy.
Autorka ví jak zaujmout čtenáře. Má poutavý styl psaní a její knihy dokážete přečíst za jeden den. Takhle série s názvem Texting má čtyři díly. Já omylem nepřečetla první díl, takže i když je to volné pokračování, tak už vím jak dopadl první díl, ale i tak si ho přečtu určitě.

Druhý díl se zaměřuje na kamarádku Zoe, která se právě vyskytla v prvním díle. Zoe hledá spolubydlící nebo spolubydlícího. Je jí jedno, kdo to bude, hlavně že nebude sama. Napíše tedy do novin inzerát a na ten jí odpoví neznámí muž. Dopisují si nejdříve e-maily a pak se setkají. Když zjistí, že se jedná o ex-přítele její nejlepší kamarádky Delie, tak z toho není zrovna dvakrát nadšená. Caleb se jí hodně líbí a docela ji přitahuje. Nechce si začít nic s ex přítelem své nejlepší kamarádky, ale nakonec mu poskytne pomoc a stane se tak jejím novým spolubydlícím. Dost jí naláká na svého kocourka Chňapku, kterého si hned Zoe zamiluje. Zoe je takový blázínek a co na srdci to na jazyku. Velmi ráda flirtuje a s Calebem se stále provokují. Chemii by u nich viděl snad i slepý. Caleb má ale však tajemství, které před všemi tají...

Líbilo se mi, že Zoe ani Caleb nikam nespěchali a postupovali pomalu. Jak Zoe tak Caleba jsem si opravdu oblíbila a přímo se do nich zamilovala. Zoe je koketa, ale je svá a to se mi rozhodně zamlouvalo. Caleb je takový pan dokonalý. Je pohledný, sexy, dokáže vařit a je pozorný a vtipný....
Autorka má krásný a jednoduchý styl psaní. Čte se to v podstatě samo a co víc je to vtipný a zároveň sladký.

adela2230
19.07.2024 4 z 5

Vtipná oddechovka. Dobře se čte, není zde velký zvrat, ale i tak stojí za přečtení.

Ála1968
18.01.2024 4 z 5

Milá,romantická kniha,bez nějakých zvláštních zvratů, když pominu Calebovo tajemství. Četlo se to dobře,je pravda, že jsem se i zasmála.Taková lehká oddychovka.

Knižní novinky (48. týden)

28.11.2021

Kniha Chce sa mi s tebou m(a)ilovať v seznamech

láska erotika spolubydlící

Teagan Hunter
americká
2021  78%Láska cez správy
2021  76%Chce sa mi s tebou m(a)ilovať
2023  88%Pukom do srdca
2022  82%Nedám Ti (vedieť)
2023  91%Svadba na blind