Svadba na blind přehled
Teagan Hunter
Carolina Comets série
Čo sa stane vo Vegas... tam nie vždy ostane! To som už zistil. Vraciam sa domov s jagavou obrúčkou na prste. Moja žena? Ryan Bellová. Sme úplné protiklady. Ona je žiarivá a usmievavá. Ja som mrzutý a poznačený – doslova. Keby sme náš sobáš anulovali, nikto by sa o ničom nedozvedel. Jediný problém? Streamovali sme to online a teraz sú toho plné médiá. Nemôžem dopustiť, aby mi takýto typ pozornosti zničil kariéru, a Ryan tiež potrebuje moju pomoc. Dohodneme si plán: Ostaneme zosobášení rok, budeme hrať svoje úlohy a napokon sa v tichosti rozvedieme. A bude to v suchu. A okrem toho, neexistuje, aby sa Kráska zaľúbila do Zvieraťa... SVADBA NA BLIND je jedinečný ľúbostný príbeh zo sveta hokeja. Je to moderný príbeh Krásky a Zvieraťa, beauty influencerky a mrzutého zjazveného hokejistu, doplnený humorom a vzrušením... a so šťastným koncom.... celý text
Literatura světová Pro ženy
Vydáno: 2023 , Zelený KocúrOriginální název:
Blind Pass, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Svadba na blind. Přihlašte se a napište ho.
Tu uberam hviezdicku lebo sa mi nepacilo, ze ..... Neprezradim co. A za to, ze to bolo take ani neviem suchsie? Najviac si ma ziskala babicka ta bola skvela. Hlavne postavy boli tak nijake a Rhod bol v predchadzajucej casti zaujimavejsi tu akoby sa stratil. Inak skvela a krasna jednonubka
Štyri hviezdičky za ten super humor a špičkovanie. Aj v predošlej knihe to bolo dobré, no tu som sa nasmiala viac.
Čo do obsahu, skvelý moment pri fotení. Je fajn ukázať, že nie len ženy si nosia so sebou jazvy navonok i vo vnútri.
Čakala som trochu teatralnejši koniec, nakoľko "veľké gestá" v tomto žánri sú ako poznávací znak. Milé prekvapenie že to tu nebolo až tak vyfintene :D
Takže suma sumárum - takmer vyvážený príbeh drámy, vtipu a romantiky.
Ledová kolébka, Odstín smrti a další knižní novinky (49. týden)
03.12.2023
Kniha Svadba na blind v seznamech
2021 | Láska cez správy |
2021 | Chce sa mi s tebou m(a)ilovať |
2023 | Pukom do srdca |
2022 | Nedám Ti (vedieť) |
2023 | Svadba na blind |
hokejová romance | od nepřátelství k lásce | svatba v Las Vegas | předstíraný vztah | bručoun vs. sluníčko
Jak už název knihy napovídá, v téhle jde o naprosto klasický téma v knize – opijí se a vezmou se v Las Vegas, ale Teagan to dokázala a přestože jsem podobných „stejných začátků“ četla mraky, ale přesto mi tady autorka nabídla něco navíc, něco, co mě neskutečně bavilo a myslela jsem si, že tento díl bude snad mým nejoblíbenějším, nakonec ho tedy zase ten další o něco překonal, ale opravdu slibuji Vám, že pokud se do série dáte, nebudete litovat.
V tomhle díle máme jako hlavní roli Ryan Bell, nelepší kamarádku hrdinky z prvního dílu a věčného bručouna a hokejistu Rhodese. Tihle dva se nesnáší, ale jedna párty v Las Vegas na oslavu hokejového vítězství a tahle dvojice se probouzí v hotelovém pokoji s kroužky na prsteníčcích. A celý svět o jejich svatbě už ví. Rozhodnou se předstírat svůj vztah, aby je všichni nesežrali. Tihle dva to předstírání vezmou docela vážně a samy začínají přestávat vědět co předstírají a co už vlastně opravdu cítí.
Docela je to i takový moderní retelling – Krásky a zvíře. Ryan jako beauty influencerka a Rhodes jako hokejista s jizvou na tváři. A do toho všeho tu máme Hazel, jako kmotřičku, ale tady je to Ryan babička, která je snad tou nejvtipnější babuškou v knize .D
Bylo to skvělé, vtipné, smutné, sexy, vášnivé, reálné...no prostě úžasné čtení.