eletrika03 komentáře u knih
Přišlo mi to spíš jako western pro děti. Ale celkem dobré.
Moje druhá kniha od Stephena Kinga. Moc mě bavila, ale celkem mě naštvalo, jak to zkončilo. Nevím jak si mám domyslet konec.
Popravdě mě to moc nenadchlo. Bylo, to moc krátké. A myslela jsem si, že to bude lepší.
Nejlepší knížka jakou jsem, kdy četla. Tahle spisovatelka dobře píše.
Jak jsem tuhle knihu viděla v knihovně. Myslela jsem si, že to bude dobrá knížka. Ale, když jsem ji začala číst. Začátek a střed byl dobrý, ale naštval mě konec. Mám ráda dokončené knihy. A ne si domyslet. Ale děj byl dobrý. Dávám téhle knize čtyři hvězdy z pěti. Protože se mi nelíbil konec.
Tahle kniha kniha je, pro velkých i malých. Velice se mi líbila.
Tahle kniha ni přišla taková odechovka. Nevím jaké jsou té předchozí knihy, ale určitě si je přečtu.
Bylo to celkem ta zápletka kostrbatá, ale dalo se to číst mě se to líbilo. Doporučuji spíš menším dětem.
Tahle kniha se mi velice líbila, byla velice poučná.
Pro mě to je jako každá jiná knížka. Ale bylo to pěkně napsáno.
Přečetla jsem to za dva dny. A co dodat k knížce no prostě Brigidka rozmazlený fracek.
Celý příběh byl ze života. Ale naštval mě konec škoda, že to tak skončilo. Ale velmi dobře se mi četla.
Bylo to lepší než první díl. Ta kniha byla velice chytře napsaná a trochu i smutná. Velice se mi dobře četla. Doufám, že napíše další knihu.
Tahle kniha se dobře četla. Ta Caddie byla dost hnusná a té její hry byli spíš vražedné.