Elulilinka1 komentáře u knih
Film jsem viděla několikrát, ale kniha mi teda přišla více rozepsaná a taky zajímavější. Nevím co bych měla zkritizovat. Za mě určitě palec nahoru:)
Moc hezká kniha, která mě velice nadchla a četla jsem ji několikrát.
Krásně psaná se zajímavým dějem a charakteristikou postav.
Tuto knihu jsem četla na táboře a doslova jsem se od ní nemohla odtrhnout!
Enid Blytonová je ta nejúžasnější spisovatelka na světě. Proto se dá počítat s tím, že její knihy jsou prostě suprové.
Nej! Nej! Nej! Patří mezi mých top10 super knih :)
Jsem velice ráda, že jsem si ji přečetla!!!
Knihu jsem dostala na vánoce a moc mě bavila. Také zajímavý příběh a veselé ilustrace. Určitě vřele doporučuji!
Klasická kniha německých pohádek. Mě se ale strašně pomalu četla a musím přiznat že jsem občas některé příběhy vynechala.
Co jiného než mohu napsat, že tato kniha mě nečekaně okouzlila a jsem ráda, že jsem si ji přečetla.
Moc hezky psaná kniha. Mohu jen doporučit klukům i holkám.
První díl byl tááááááááááááááááááááááááááááááááááááák superbombový že určitě každý kdo si tuto knihu přečetl je nucen se začíst i do dalších dílů z této série. RARÁDA!!! Pět hvězdiček a pochvala:)
Nemám slov. Ale samozřejmě v dobrém. Toto je vynikající kniha pro každého malého detektiva. Určitě doporučuji!!!
Enid Blytonová!!! Skvělá spisovatelka s nevyčerpatelnou slovní zásobou. Nikdy nezklame. Tato kniha a vůbec celá série o povedených dvojčatech Pat a Isabele je tak trocu jiná než její ostatní tvorba. Není totiž dobrodružná. Ale to vůbec nevadí, protože děj knihy je prostě úžasný:)
Jednu dobu naprosto populární kniha a tak se přidávám k jejím fanouškům a můžu slíbit, že dozajisté přečtu i další díly.
Nevím jestli tato kniha na mě moc zapůsobila, protože nejde jen o děj, ale také o styl psaní autora. Já jsem trošku slabší povahy a tak na mě trošku strašidelné. Ale pro čtenáře, kteří rádi tento žánr čtou FANTASTICKÉ!
Skvělá jako ostatní knihy mimoněk. Prostě klobouk dolů.
Zajímavá kniha s nápaditými názvy kapitol. Jak jinak než pět hvězdiček:)
I když jsem tento díl četla z celé série jako poslední, byl vážně povedený!!!
Náááááááááááááááááááááááááááááááááádherná.
To je kniha, která by měla sednout úplně každému. A jelikož kočky plně zbožňuji, lepší knihu snad už nenajdu.
Super!!! Jak říkám, knihy J. Wilsonové nikdy nezklamou. Určitě přečíst:-)
Moc hezká a zajímavá kniha, kterou stoprocentně doporučuji. Nejvíce mě asi zaujaly Africké pohádky, protože byly ......................exotické.