Lesní hnízdo přehled
Enid Blyton
Tajná sedma série
Tajná sedma si vybudovala lesní hnízdo v koruně mohutného stromu. Někdo však jejich úkryt objevil a schoval se tam na útěku před bandou zlodějů. Sedma se pouští do pátrání...
Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: 1998 , Alicanto (Egmont ČR)Originální název:
Well Done Secret Seven, 1951
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lesní hnízdo. Přihlašte se a napište ho.
Tak jako u Správné pětky, budu Tajnou sedmu hodnotit všechny díly stejně. Tyhle knihy čtu až dnes, po padesátce. Přesto se u nich skvěle bavím a úžasně si odpočinu. Doporučuji všem malým i velkým klukům a holkám.
Nanejvýš uspokojivé.
Knížky mého dětství. Kdysi jsem je četla na základní škole, když jsme povinně chodili do knihovny a museli jsme si půjčit min. 3 knihy. Po několika letech jsem se k nim chtěla vrátit a přečíst si všechny díly, a udělala jsem dobře. Jsou to opravdu napínavé příběhy o dětech pro děti. Sedma odvážných dětí spolu s kokršpanělem prožívají dobrodružství dětského stylu. Pro děti DOPORUČUJI.
Kniha Lesní hnízdo v seznamech
1992 | Pětka na ostrově pokladů |
1996 | Pětka v pasti |
2003 | Vzhůru na kouzelný strom |
1993 | Podařená dvojčata |
1997 | Pětka na Ďáblových skalách |
Další z příběhů dětské party , která si říká " Tajná sedma". Knihy jsem si dovezla pro své malé čtenáře. Ale jako správná knihovnice jsem se do nich začetla sama.
Teď jen doporučuji klukům, ale i holkám.