Elulilinka1 komentáře u knih
Co sem napsat ??? Snad jen, to, že pro milovníky PŘÍBĚHŮ SE ŠŤASTNÝM KONCEM je toto suprová kniha.
Veselá kniha s velkými písmeny, která vyhovuje začátečním čtenářům
Blechyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Kniha je výborná a velice humorná. Čtenář, který si tuto knihu přečte, musí být vyloženě šťastný. Pět hvězdiček.
Těžko říct, která z knih, které jsem zatím přečetla je nejlepší, ale tato kniha je určitě jedna z nich. Každý čtenář milující dobrodružství by si ji měl přečíst.
Moje jedna z nejoblíbenějších knih, která mě příjemně překvapila a doplnila nové poznatky ze všech koutů světa. Rozhodně doporučuji ke čtení.
Moc hezký příběh vhodný pro milovníky koní. ( Takže pro mě.) Jinak fantastická kniha a prostě suprová!
Já bych také chtěla další díl. Byl senzační. Uspokojí čtenáře - příběhů o koních, dívčích románů a těch, co prahnou po dobrodružství a šťastném konci.
Hezká kniha, která je ohromně čtivá a prostě......... senzační!
Super kniha na deštivý den. Dá se zhltnout i za den. ( Teda aspoň mě se to podařilo) .
Jsem ráda, že jsem si ji přečetla neboť mě neskutečně pobavila. Jenom škoda, že není vícedílná. Ale určitě doporučuji!!!
Veselá knížka, trochu krátká. Přečtená za jedno slunné odpoledne.
Poněkud starší kniha, ale zato s moc pěkným zpracováním děje. A co dodat ? Povedená kniha.
Vtipná kniha pro menší děcka. Roztomilý, ale zároveň setsakramentsky
neposlušný psík co zlobí svoji rodinu se mi hned od začátku zalíbil.
Je to opravdu povedená kniha, která dokáže rozesmát.
Hezká kniha po rodičích. Ze začátku jsem si ji nechtěla přečíst , ale nakonec jsem udělala dobře, že jsem si ji přečetla. Nejvíce jsem si oblíbila kapitolu O MAŠKARNÍM PLESE.
Souhlasím, vtipné, jednoduché, pestrý děj a zábava. Konečně jiná kniha, než jakou mám v mé knihovničce.
Tuto knihu jsem četla na horách v asi deseti letech, ale zalíbila jsem si ji a text si pamatuji do podrobna dodnes.
Hezká kniha pro děti 4. třídy s velkými písmeny a veselým příběhem.
Tuto knihu jsem dostala od tety na Slovensku (ale samozřejmě v češtině)
a velice mě zaujala. Chystám se na další díly. Pro milovníky "temných" příběhů je toto ideální kniha.
Kniha popisuje velice poutavý příběh a je moc zábavná. Budu se nejspíš opakovat, ale ilustrace H. Zmatlíkové jsou naprosto fantastické . Většinou se je snažím obkreslovat do památníků. Knihu o všemožných zvířátkách a jejich vztahu k dětem hezky doplňují .
Hezké zjednodušení proslulé knihy od H. Melville . Nevím kolika z vás by se povedlo tak hezky zjednodušit dvě stě stránkovou knihu na pouhých sedmdesát stran. Ale neříkám, že je to vyloučené. Jinak moc pěkné ilustrace. Z této edice čtu již asi pátou knihu a těším se na další slavná literární díla od slavných autorů.