emkejta emkejta komentáře u knih

Husitská epopej. II, 1416-1425 - za časů hejtmana Jana Žižky Husitská epopej. II, 1416-1425 - za časů hejtmana Jana Žižky Vlastimil Vondruška

Opravdu mě historie podávána tímto způsobem baví. Musím dát 5 *, protože vlastním tuto knihu v audiopodobě, díky čemuž jsem ji mohla poslouchat na každém kroku a je opravdu nadherně namluvena. Je možné, že v tištěné formě bych dílů dala „jen" 4 *.
Opravdu povedené

26.03.2021 5 z 5

Husitská epopej. I, 1400-1415 - za časů krále Václava IV. Husitská epopej. I, 1400-1415 - za časů krále Václava IV. Vlastimil Vondruška

Kniha je velice čtivá a člověk se díky ní dozví, jaká doba kdysi v naší zemi panovala.

21.02.2021 5 z 5

Střepy života Střepy života Brian Wallace

Příběh je psaný velmi stručně, což ale neubírá od napínavosti děje, ba naopak se na každé stránce uděje spousta věcí (většinou zlých a krutých). Prolínání jednotlivých kapitol s dospělým Smzmulkem napomáhá vstřebat všechny ukrutnosti,které prožil.

07.09.2020 5 z 5

Inferno Inferno Dan Brown

Příběh mě lapil od začátku až do konce a bylo pro mě bonusem se dovědět o italských mistrech umění.

28.08.2020 5 z 5

Ekonomie: základní kurs (pro bakalářský stupeň vysokých škol) Ekonomie: základní kurs (pro bakalářský stupeň vysokých škol) René Hladík

Jsou v ní příklady, které se snaží vše popsat pomocí běžného života. Vše jsem pochopila, jen nevím, zda jsem si z ní něco odnesla...

06.07.2020 3 z 5

Kytice Kytice Karel Jaromír Erben

Už od mala je to má oblíbená poezie, která je krásná díky své děsivosti.

15.03.2016 5 z 5

Jumaroro Jumaroro Sylva Lauerová

Ten konec mě úplně dostal. Celkově je to skvělá knížka.

30.11.2015 5 z 5