Enšpígl
![Klapzubova jedenáctka Klapzubova jedenáctka](https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/279/klapzubova-jedenactka.jpg?v=1228900200)
Díky této knížce jsem si zamiloval fotbal. Díky našim současným fotbalistům/primadonám, Peltovi, Damkový a agresivním tupcům jsem si ho zase zhnusil.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Jsem kaskadér Jsem kaskadér](https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/255560/jsem-kaskader-oKg-255560.jpg?v=1435443863)
Pokud tě zajímá zákulisí českého kaskadérství, fyzická i psychická příprava, pak asi nenajdeš v naší zemi lepší knížku. Autor je sám kaskadérem, velmi uznávaným, takže opravdu hodně pravdivá četba. Mimochodem my se pořád upínáme k našim sportovcům jako jediným úspěšným reprezentantům naší země v zahraničí, ale naši kaskadéři jsou ve světě skutečný pojem a mají respekt a uznání i u nejlepších kaskadérů z Hollywoodu
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Afghánistán, prach a růže Afghánistán, prach a růže](https://www.databazeknih.cz/img/books/89_/89093/afghanistan-prach-a-ruze-89093.jpg?v=1316461420)
Doporučuji všem českým tetičkám a strejčkům, co si během dne přežvýkají Blesk, večer zprávy z TV Nova a druhý den mají jasno o tom, jaký je Afganistán a jací v něm žijí lidé.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)